Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 torsdag 3. juli 2003 kl 19.30 Ungkarsreiret

Nabo til besvær

Liz (Lauren Stamile) skaper problemer for gutta i
Liz (Lauren Stamile) skaper problemer for gutta i "Ungkarsreiret". (Foto: Warner Bros.)
Dr. Barry Wasserman ser ut til å være en person etter Mikes og Euans hjerte, inntil Liz dukker opp og tar ham med seg hjem fra bar.

Dr. Barry Wasserman flytter inn i samme bygning som Mike og Euan. Til å begynne med er de to gutta ikke så begeistret over tanken på å invitere den nye naboen på bar. De blir likevel enige om å ta ham med, og med glede observerer de at Wasserman har draget på sexy damer.

Men problemene lar ikke vente på seg. Mikes eks-kjæreste Liz befinner seg i baren, og det ender med at hun tar Wasserman med seg hjem…

Om serien
"Ungkarsreiret" følger livet til Euan, Mike, hans kjæreste Liz og deres kompis Chau, som jobber på en vietnamesisk restaurant rett over gata. Euan en glatt og sjarmerende brite med meget gode talegaver – spesielt i forhold til det annet kjønn. Han møtte sin amerikanske kompis Mike mens de begge studerte i England. Nå er de to glade ungkarene havnet i New York og skal ta fatt på voksenlivet. Skjønt, Mike har kjæreste – noe Euan syns er helt bortkastet når det finnes så mange vakre damer der ute.

Vi møter også deres nabo Status Quo, en berømt, urban rap-stjerne.

Serien er laget av produsentene Paul og Chris Weitz som også står bak filmene "American Pie", "Nutty Professor II: The Klumps" og "Antz". Britiske Sean Maguire er kjent fra "Østkantfolk", og både Eddie Kaye og John Cho spilte i ungdomskomedien "American Pie".


Amerikansk komiserie
Originaltittel: Off Centre, serie 2
Produksjon: Warner Bros. og Dream Works Productions
Regi: Mark Cendrowski, Gerry Cohen
I noen av rollene: Eddie Kaye Thomas (Mike Platt), Sean Maguire (Euan Pierce), Lauren Stamile (Liz Lombardi), John Cho (Chau Presley), Jason Winston George (Status Quo)
Pressekontakt: Hilde Ljøen, 23 04 72 36