Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 fredag 23. april 1999 kl 23.45 Operasjon Big Sky

Operasjon Big Sky (t)


NRK1 fredag 23. april kl 23.45
Operasjon Big Sky (48:53)

Kjærester med flytteplaner

De unge pilotene Scotty og Rosie har bestemt seg for å flytte sammen. Men Rosies far, Sam, er skeptisk til planene.
Sam, som sitter i styret i Big Sky, begynner å fritte ut Scotty om hans ambisjoner og framtidsplaner. Det fører til atskillig sjelegransking hos den forelskede unge mannen. Hva er det egentlig han venter seg av livet? Er det i Big Sky han vil tilbringe framtiden?
Samtidig fortsetter Chris å presse sin mystiske oppdragsgiver, Lightfoot, for å få ham til å fortelle sannheten om hvem han er og hvem han jobber for. Det ser dessuten ut til å være romantikk i luften mellom Chris og Grace, som også er interessert i å finne ut hvem Lightfoot er.

Om \"Operasjon Big Sky\"
Denne humørfylte dramaserien hadde premiere på NRK1 i januar 1998. Fram til august ble det sendt 32 episoder i serien, og denne sesongen står 21 nye episoder på sendeplanen.
Handlingen er sentrert rundt livet ved det lille flyselskapet Big Sky. Sjefspiloten Chris Manning (Gary Sweet, også kjent fra serien \"Police Rescue\") er blitt daglig leder for selskapet, som er overtatt av nye eiere etter at Lauren solgte og reiste sin vei.
Staben for øvrig består av fem piloter og en sekretær: Jimbo (Rhys Muldoon) er en sjarmerende, uryddig fyr med usvikelig drag på damene. Italienskættede Lexie (Lisa Baumwol) er en tøff og selvstendig kvinne som setter jobben som flyger høyere enn alt annet. 22-åringen Scotty (Martin Henderson) havner stadig i trøbbel, men kommer alltid ned på beina takket være sin avvæpnende sjarm. Big Skys resepsjonist, Shay (Robyn Cruze), er en åpen og entusiastisk ung dame, mens den livsglade piloten Paula (Danielle Nuss) ikke bare er en dyktig pilot, men også en talentfull countrysangerinne. Sistemann på laget er den unge og uerfarne Rosie (Peta Brady), som er datteren til et av medlemmene i det nye styret.
NRK1 fredag kl 23.45

Bilde (via Scanpix/Data- tv/Internett)
Scotty (Martin Henderson) og Rosie (Peta Brady) vil flytte sammen.

Australsk spenningsserie
Produksjon: Southern Star Xanadu Production og Network Ten Australia
Originaltittel: Big Sky
I rollene bl.a. Gary Sweet, Martin Henderson, Rhys Muldoon, Robyn Cruze, Danielle Nuss, Bille Brown, Tim Campbell og Peta Brady
Pressekontakt Fjernsynets informasjonsavdeling: Helene Amlie, 23 04 77 51