Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 fredag 22. februar 2013 kl 23.15 Lykke

Rottetrøbbel


SanaFortis må se seg om etter nye inntjeningsmuligheter, og prøver seg på et forsøk som kan gjøre danskene mer intelligente.

Medisinen som blir brukt i forsøket, blir testet på rotter. Men da forsøksdyrene ser ut til å bli klokere av medisinen, går det galt.

Uønsket oppmerksomhet
Lykke må for enhver pris forhindre at historien lekker ut. Samtidig må hun håndtere foreldrene som er i sjokk over å ha blitt utvist fra Dubai og strandet i Danmark.

Som om dette ikke er nok plages, hun av gjentagende drømmer om naboen og må forklare den forelskede Boris at hun absolutt ikke har tid til kjæreste akkurat nå.

Om serien
Den danske komedieserien "Lykke" handler om maktkamp, intriger, inkompetente sjefer og andre urimeligheter som ikke har noe med virkeligheten å gjøre. Hovedpersonen Lykke Leth er ung, vakker og ambisiøs. Med toppkarakterer søker hun seg mot en kometkarriere i medisinkonsernet, SanaFortis som hovedsakelig jobber med psykofarma.

Vi blir kjent med Lykke, hennes tvillingbror og kolleger gjennom deres ambisjoner og undertrykte drifter og om drømmen om lykken og det velordnede liv, hvor alt kan planlegges – unntatt tilfeldighetene.

Dansk dramaserie i 10 episoder fra DR TV (2011).
Med: Mille Lehfeldt, Laus Høybye, David Dencik, Søren Pilmark, Ann Eleonora Jørgensen, Lars Brygmann, Mathilde Norholt m.fl.
Regi: Kasper Gaardsøe
Presseansvarlig: Aesha Ullah,tlf: 23 04 93 75/414 14 653.
TV-seere kan henvende seg til: Publikumsservice,tlf: 815 65 900.