Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 torsdag 26. april 2001 kl 22.30 U

U (ttv)


NRK1 torsdag 26. april kl 22.30
U (12)

Russisk drikkelek og kjæreste i koma

Etter en russisk drikkelek ender Rune opp lettkledd i en sofa. Moren tror derfor at Rune er blitt homofil. Håvard prøver å overbevise Trine om at 4-4-2 er like komplisert som polsk litteratur. Åse er lykkelig i ny jobb som pleieassistent på sykehus, inntil ekskjæresten blir trillet inn i koma.

Åse var tidligere samboer med Cheb, men var utro og ble kastet ut. Åse er nå svært fortvilet og savner Cheb noe helt vanvittig. Etter å ha bodd en periode hos Rune, har hun nå flyttet midlertidig til venninnen Ingvild.

Problemet er at Ingvild har en samboer. Det blir veldig trangt med tre personer i en ettroms leilighet og Åse skjønner at hun må få orden på livet sitt, skaffe seg jobb og nytt sted å bo.

Pleieassistent
Åse er heldig og får etter hvert jobb som pleieassistent på et sykehus. Der blir hun trakassert av en blærete lege, men holder ut. Problemet starter når hun oppdager Cheb, eks-kjæresten, i koma på ett av avdelingens rom.

Om U
Hver onsdag og torsdag kan seerne følge Rune, Åse og Håvard i Us nye kortfilmserie. De tre spiller roller som i all annen fiksjon, men mange av karaktertrekkene er hentet fra virkeligheten.

Rune (21) har mistet jobben og blitt asosial. Han stenger seg inne med Star Wars og Pizza Grandiosa. Men den noe dominerende moren hans flytter inn i hans ettroms leilighet for å få skikk på gutten sin.

Åse (25) er forelsket i Cheb fra Algerie. De er blitt samboere, men ikke uten komplikasjoner. Og verre blir det når Chebs bror kommer til Norge og trenger oppholdstillatelse. Det er bare én måte å få det på, og det er å gifte seg med en norsk jente.

Håvard (24) er tv-stjernen av de tre. Han har vært komiker på tv leeenge... Hans liv er ganske glamorøst og problemfritt. Inntil han mister jobben og oppdager at både dame og andre tv-stasjoner ikke verdsetter ham så høyt.

NRK1 torsdag kl 22.30

Egenproduksjon fra NRK Kulturavdelingen
U@nrk.no - www.nrk.no/u
Skuespillere:
Havard.lilleheie@nrk.no - 97682992
Ase.mork@nrk.no - 97145114
Rune.hagerup@nrk.no - 47334732

Redaksjonsledere:
Marius.hoel@nrk.no - 23045346
Jan.strande.odegardstuen@nrk.no - 23048516
Pressekontakt:
anna-marie.normann@nrk.no - 23047853

Bilde
Åse har fått jobb som pleieassistent på sykehus (Foto: Anne Liv Ekroll).