Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 28. januar 2006 kl 21.30 Med hjartet på rette staden

Ventress’ svanesang

Politibetjent Ventress (William Simons, t.v.) må pensjoneres – her sammen med kollegene Steve (James Carlton) og Bellamy (Mark Jordon). (Foto: Yorkshire TV)
Politibetjent Ventress (William Simons, t.v.) må pensjoneres – her sammen med kollegene Steve (James Carlton) og Bellamy (Mark Jordon). (Foto: Yorkshire TV)
Allerede da første episode av Heartbeat rullet over engelske skjermer i 1992, var politibetjentene Blaketon og Ventress med. Førstnevnte er i mellomtiden blitt betjent på puben, mens gamle Ventress fortsatt er i Aidensfields politistyrke. Men nå ser det ut til at Ventress må pensjoneres.

En ny arbeidslov tilsier at betjent Alf Ventress må gå av med pensjon, og det brått. Trofaste Ventress må ta av seg politistøvlene allerede ved ukeslutt.

Nå ser han vel fram til å tilbringe mer tid sammen med fru Ventress og pusle rundt i parsellhaven? Ikke akkurat. Han er nærmest i sjokk.

Ventress tar seg en tur ned på puben for å snakke med Blaketon om situasjonen.

Ginas nye flamme
Gina på puben har hatt nye fyrer i kikkerten etter bruddet med Bellamy. Denne gangen er det den storvokste australieren Kevin Kelly som ber henne ut på en date. De varmer opp med et besøk på Aidensfields kino.

Om serien
Med seertall på inntil 17,7 millioner er "Med hjartet på rette staden" den mest sette
dramaproduksjon på britisk fjernsyn gjennom tidene. Et kraftfullt og følsomt drama, fylt med humor og de magiske tonene fra klassiske sekstitallslåter, utgjør resepten for seriens enorme suksess.

Britisk dramaserie (2004)
Originaltittel: Heartbeat (sesong 13)
Kveldens episode: "Swansong"
Produsert av: Yorkshire Television
Med: James Carlton, Aislin McGuckin, Duncan Bell, Derek Fowlds, William Simons, Geoffrey Hughes, Tricia Penrose
Pressekontakt: Steinar Dahl, tlf. 23 04 74 57