Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 mandag 23. februar 2009 kl 19.55 Si ja, bli min

Ventetiden er over

Mette Lande skal i kveld fri til samboeren Tony. (Foto: Storyteller)
Mette Lande skal i kveld fri til samboeren Tony. (Foto: Storyteller)
Tålmodighet er en dyd heter det, men det finnes også grenser for hvor lenge man klarer å vente. Mette Lande tar saken i egne hender.

Mette Lande (26) har ventet forgjeves på at hennes samboer Tony skal fri, så nå har hun bestemt seg for å gjøre det selv.

Felles bilinteresse
Siden de begge er lidenskapelige bilentusiaster, vil Mette overraske kjæresten med et frieri under Gatebilfestivalen på Rudskogen.

Manner seg opp
Aimar Pedersen (58) har vært sammen med sin kjære Karin i 14 år, og har endelig mannet seg opp til å fri. Han planlegger å gjøre det i all offentlighet under markedsdagene i Posebyen i Kristiansand. Vil Karin svare ja?

Om serien
Si ja, bli min er en serie for alle som har en ørliten romantiker i seg. I hvert program møter vi to nervøse friere som forbereder seg til å fri på en helt spesiell måte. Håpet er at den utkårede skal bli overrasket og frieriet uforglemmelig. Men klarer frierne å holde det hemmelig og organisere alt i tide?

Dette er en serie om det å ta sjanser. Å blotte hjertet foran et kamerateam og sin utkårede, samtidig som man spør både seg selv og seerne – vil min elskede si ja? Bak denne romantiske og nervepirrende serien står produsentene Erland Øverby og Rune Obrestad – kjent fra Campingliv, Sydenliv og Båtliv som alle har gått på NRK.

Norsk underholdningsserie i åtte deler (2008)
Produsert av: Storyteller Film og TV
Pressekontakt: Silje Marie Lien, tlf. 23 04 41 01/975 25 287
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf. 815 65 900, info@nrk.no