Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 torsdag 13. april 2006 kl 20.15 Asbjørnsen og Joh.: I tykt og tynt

Vennskap, barskap og andre katastrofer

Hilde Louise Asbjørnsen (t.v.) og Lene Kongsvik Johansen i forestillingen
Hilde Louise Asbjørnsen (t.v.) og Lene Kongsvik Johansen i forestillingen "I tykt og tynt" på NRK1. Foto: Yina Chan.
Lattermusklene skal få trimmet seg når disse to gærne damene får regjere eteren en god klokketime. Programmet er et opptak av kabareten "I tykt og tynt" fra Scene West i Oslo.

Hilde L. Asbjørnsen og Lene K. Johansen er kvinnene bak komiduoen Asbjørnsen & Joh. I denne latterboblende kabareten får publikum møte et knippe bestevenninner og et par løse fugler, som alle har sitt å stri med. Vi treffer babyene Tullemor og Tøysemor som slåss om en Barbie-dukke, og den pertentlige fru Tarestad som stripper på fest. Vi møter forloveren Liv-Bettan og hennes offer, Turid, i et nesten livsfarlig utdritningslag. Og venninner som snakker forbi hverandre og lengter etter noe de har mistet.

Framfor alt møter vi Asbjørnsen & Joh. i energisk samspill med et fantastisk tremanns orkester i et forrykende show, som kaller på både gapskratt og ettertanke.

De to damene holder nå på å skrive en ny forestilling til sommeren. Tradisjonen tro skal de opptre i Grimstad i juli. Ellers fremfører Asbjørnsen & Joh. en nyskrevet sang i Nitimen, NRK P1, hver onsdag mellom 9 og 11.

NRK Underholdning
Prosjektleder: Roald Øyen
Pressekontakt: Sidsel Aarsnes Linden, 23 04 98 41