Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 fredag 2. april 2004 kl 23.15 Millionloddet

Tøffe tak

Megan (Julie Graham) blir kidnappet og truet på livet av en misfornøyd klient. (Foto: ITV)
Megan (Julie Graham) blir kidnappet og truet på livet av en misfornøyd klient. (Foto: ITV)
David har ranet en bank, Megan er kidnappet og Tamsin har forlatt Virginia. Dramatikken ser ikke ut til å ende med det første for familien Braithwaite.

Graham får sin bror bankraneren i bilen, og panikken brer seg når det går opp for de to hva han har gjort. Med hundre tusen pund i en plastpose setter de kursen ut av byen for å tenke.

Farlig frue
Megan er kidnappet av den bitre kona til Daniel, og ender opp alene langt ute i ødemarken. Men det er større grunn til å bekymre seg for Sarah, som er den som virkelig er i fare.

Når Alisons fødsel starter, blir alle nødt til å sette sine egne problemer til side for en stund. Kanskje den nye verdensborgeren kan roe ned den noe sprø familien?

Om serien
Familien Braithwaite er endelig tilbake på skjermen igjen med sine gleder og sorger. Utover våren viser NRK1 seks nye episoder om den ordinære forstadsfamilien som plutselig ble millionærer.

I første runde av "Millionloddet" vant husmoren Alison Braithwaite 38 millioner pund i et lotteri. Hun bestemte seg for å holde lotterigevinsten hemmelig for alle, også familien, og startet et firma for å hjelpe dårlig stilte mennesker.

Hemmeligheten ble til slutt avslørt, og familien på fem flyttet til en stor villa hvor de begynte å leve livet som millionærer.

Når vi nå møter dem igjen, står utfordringene fortsatt i kø. Eldste datter Virginia er lesbisk og sliter med kjærlighetsproblemer, mellomste datter Sarah har giftet seg, skilt seg og fått en sønn – og yngste datter Charlotte mistrives på skolen.

Alison og David må ta tak i ekteskapet sitt for alvor, etter utroskap på begges kant.

Britisk dramaserie fra YTV
Sesong 3
Originaltittel: At home with the Braithwaites
I rollene: Amanda Redman, Peter Davidson, Sarah Smart, Sarah Churm og Keeley Fawcett
Pressekontakt: Elisabeth Burø, tlf: 23 04 98 32/93 04 66 97