Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 lørdag 24. mai 2003 kl 21.00 Mari og Gunhilds Grand Prix-fest

Chat, konkurranser og Grand Prix-minner

Mari Grydeland og Gunhild Dahlberg følger Eurosong 2003 med argusøyne, og inviterer publikum til å delta (NRK-foto: Anne Liv Ekroll)
Mari Grydeland og Gunhild Dahlberg følger Eurosong 2003 med argusøyne, og inviterer publikum til å delta (NRK-foto: Anne Liv Ekroll)
Fra studio på Marienlyst og med skrått blikk kommenterer Mari og Gunhild alt som skjer i Riga. I denne maratonsendingen, som går parallelt med den store musikkfesten på NRK1, blir det også konkurranser, intervjuer, chatting og møte med mennesker som mimrer over tidligere Grand Prix-fester.

Kostymer, utseende - hvilke kjente politikere ligner deltakerne på? – og rare fakta om deltakerne og Eurosong generelt er noe av det Mari Grydeland og Gunhild Dahlberg tar for seg. Heller ikke koreografien og kordamene slipper unna. Dessuten får vi vite hvem av deltakerne som er programledernes personlige favoritter.

Mimring
Det blir telefonintervju med Jostein Pedersen under pausenummeret i Riga, og rapporter fra forskjellige Grand Prix-fester, blant annet fra Vibeke Saugestad.

Underveis i sendingen forteller Bertine Zetliz, Kristopher og Alexander Schau, Bård og Harald, Diaz, Solveig Kloppen og unge Idol-folk om sitt beste Grand Prix-minne.

I tillegg har Mari og Gunhild vært i NRKs arkiv og funnet fram gamle, morsomme Grand Prix-klipp.

Telefondueller
Chat’en går gjennom hele sendingen, og det blir det konkurranser som består av telefondueller med spørsmål relatert til Melodi Grand Prix eller Eurosong.

Kåring av beste kostyme, hår, Norges plassering eller den seerne ønsker skal vinne, sendes inn på SMS.


Egenprodusert underholdning
Programledere Mari Grydeland og Gunhild Dahlberg
Prosjektleder Stina Greaker
Pressekontakt Inger Larsen, tlf: 23 04 74 83