Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 mandag 27. september 2004 kl 23.10 Store Studio

Country i Store Studio

Anne Sandvik Lindmo og Per Sundnes i Store Studio. (Foto: Ole Kaland, NRK)
Anne Sandvik Lindmo og Per Sundnes i Store Studio. (Foto: Ole Kaland, NRK)
Det skal handle om country i den musikalsk delen av Store Studio i kveld. Elisabeth Andreassen spiller live hos Anne Sandvik Lindmo og Per Sundnes.

Elisabeth Andreassen har vendt hjem til sin opprinnelige musikksjanger country, i et samarbeidsprosjekt med kritikerroste The International Tussler Society. Det er de samme gutta som tidligere utgjorde Motorpsycho. Sammen spiller de live i Store Studio.

Komikere og forfattere
To av de skarpeste og morsomste guttene i svensk popkultur, Henrik Schyffert og Johan Rheborg, kommer til Store Studio. De er med i komikergruppen Killinggänget, et kult-fenomen i Sverige, som helt siden 1991 har produsert tv-serier og filmer. Deres siste film "Fire nyanser av brunt" går nå på norske kinoer og har fått glimrende anmeldelser. Det er et over tre timer langt mesterverk som er vondt og godt på en gang.

Forfatteren Levi Henriksens nye bok ble utropt til høstens beste, av både forlag og bokklubb, lenge før den var kommet ut. Slikt blir det forventningspress av. Nå er boken ute, de gode anmeldelsene har rullet inn, og en lettet Levi Henriksen kommer til Store Studio.


Programleder er som alltid Anne Sandvik Lindmo mens Per Sundnes er popfaglig ansvarlig.

Egenprodusert talkshow fra NRK Kultur
Programledere: Anne Sandvik Lindmo og Per Sundnes
Prosjektleder: Ales Ree
Pressekontakt: Sabine Skarstad, tlf 23 04 99 18/90 18 36 10,


LENKER
  • Les mer