Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 onsdag 12. oktober 2005 kl 20.55 Coupling

Susan, Sally og alle de andre

Sally (Kate Isitt, t.v.), Susan (Sarah Alexander) og Jane (Gina Bellman) i den britiske serien
Sally (Kate Isitt, t.v.), Susan (Sarah Alexander) og Jane (Gina Bellman) i den britiske serien "Coupling". (Foto: BBC)
På selskapet hos Susan fikk Sally anledning til å utagere i forhold til Patrick. Men hva hjelper det når det er krise på alle fronter?

Sally plumpet ut med hvordan hun føler det i forhold til Patrick. Hva hun absolutt ikke ønsker seg, er en dunhåret liten "ting" som skriker og kommer til å ødelegge livet for henne.

Hun betror seg om sin frykt for å være gravid til Jane og Susan.

Jeff og Jane
I mellomtiden sliter også Jane med forholdet til Jeff. Hun var skikkelig forbannet på ham sist hun besøkte ham. Ikke så rart kanskje, siden han sto i med sjefen på jobben, Julia.

Mer om serien
Her er det bare å kaste seg på kjærlighetskarusellen. Den britiske serien "Coupling" sies å være noe av det vittigste som er laget av kjærlighetskomedie i serie-format.

Det handler om et knippe venner i alderen 30 pluss, og alle er het på grøten. Noen er singel, andre par, og når de slepper seg løs, er det med ganske forbløffende resultater. Av- og påkoblinger skjer i mer enn jevnt tempo. Se opp for alt fra dobbeltkjør til partnerbytte, fra avbrutte lunsjavtaler mellom søkende par til one-night stands.

Britisk underholdningsserie i syv deler (2000)
Originaltittel: Coupling (sesong 3)
Kveldens episode: Perhaps, Perhaps, Perhaps
Produsert av: Hartswood Films Ltd. for BBC
Med: Sarah Alexander (Susan), Richard Coyle (Jeff), Jack Davenport (Steve), Gina Bellman (Jane), Kate Isitt (Sally), Ben Miles (Patrick) og Richard Mylan (Oliver)
Pressekontakt: Steinar Dahl, tlf. 23 04 74 57