Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 fredag 29. oktober 2004 kl 19.55 Beat for beat - tone for tone

Salig blanding i Beat for beat

Åge Sten Nilsen, Marte Helleseter, Ivar Dyrhaug, Hanne Sørvaag og Aslak Johnsen. (Foto: Anne Liv Ekroll, NRK)
Åge Sten Nilsen, Marte Helleseter, Ivar Dyrhaug, Hanne Sørvaag og Aslak Johnsen. (Foto: Anne Liv Ekroll, NRK)
I musikk-konkurransen blir det et møte med fire unge artister. De har foreløpig ikke de mest kjente navnene, men står med føttene godt plantet innenfor bransjen. Aslak Johnsen, Hanne Sørvaag, Marte Helleseter, Åge Sten Nilsen, bedre kjent som G´sten, er deltakerne i Beat for beat i kveld.

Aslak Johnsen er født i Bergen, men bor nå i Oslo. Han har vært medlem av diverse kjellerband i Stavanger og har jobbet som frilansmusiker i Trondheim i 12 år som bassist og vokalist. Han har turnert for Rikskonsertene, og spilt godt over 1000 konserter for barn. For tiden er Johnsen frilansmusiker i Oslo, men han var med i norsk Melodi Grand Prix i år med låten "I Dont Understand Her". Det endte med en 7. plass.

I kveld stiller han på lag med Hanne Sørvaag, muligens mest kjent som artisten Paris. I 2002 ga hun under dette artistnavnet ut platen "You Know Me". Den resulterte i et par radioslagere og solgte rundt 7.000 eksemplarer. Stavangerjenta får prøve seg på coverlåter når hun entrer scenen i Beat for beat.

På det andre laget finner vi Marte Helleseter og Åge Sten Nilsen. Førstnevnte har brukt sommeren på å være en av hovedrolleinnehaverne i revyen "Gratulerer med da´n" i Hønefoss. For tredje gang har hun sammen med stand up-komiker Jonas Rønning vært en av initiativtakerne. Til daglig er hun student på LIPA, Paul McCartney skolen i Liverpool, der hun er i gang med sitt siste år. For tiden jobber hun og hennes medelever med å sette opp en egen musikal som heter "Nine".

Hennes partner Åge Sten Nilsen er vokalist i gruppen Wigwam, men har også bakgrunn som musikalartist etter at han for over ti år siden, i 1993, spilte hovedrollen i "Hair". Også han har vært med i norsk Melodi Grand Prix, i 1998, og han endte på 3. plass.

Egenprodusert underholdningsprogram fra NRK Underholdning
Programleder: Ivar Dyrhaug
Prosjektleder: Kerstin Asplund
Pressekontakt: Sabine Skarstad, tlf 23 04 99 18/90 18 36 10,
LENKER
  • Les mer