Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 15. april 2000 kl 23.30 Nattkino: Kjærlighetens klippe

Nattkino: Kjærlighetens klippe (t)


NRK1 lørdag 15. april kl 23.30
Nattkino: Kjærlighetens klippe

Vakker kjærlighet uten grenser

Sødmefylt og vakker er denne filmen fra ende til annen, pent og uforstyrrelig filmet etter Edith Whartons klassiske roman \"The Reef\". I hovedrollene som de evig forelskede finner vi Sela Ward og en tidligere 007-agent, Timothy Dalton.

Det er jo ofte sagt at de fleste opplever en stor forelskelse i livet. Da handler det om en person som erobrer hjertet ditt, og som kanskje rører ved det innerste av ditt sjelsliv. Nettopp noe slikt oppsto mellom Charles og Anna, men skjebnen ville ikke at de straks skulle gå til alters. Tvert om, tilfeldigheter skapte avstand mellom dem, og det gikk mange år.

Men så, endelig har de avtalt et møte i Frankrike. Charles skal til å reise, men får plutselig et brev om at noe har skjedd som gjør det nødvendig å utsette deres avtale. Charles blir naturligvis svært skuffet, men bestemmer seg likevel for å reise.

På toget møter han en annen vakker dame, Sophy Viner, og begge blir ganske sjarmert av den andre. Men altså, Charles hjerte tilhører en annen, og affæren finner sin harmoniske avslutning.

Noen måneder senere kommer endelig Anna og Charles sammen i Frankrike. Hun har imidlertid fått et problem. Det viser seg nemlig at hennes voksne sønn Owen vil forlove seg med sin søsters barnepike, og dette forholdet er hans bestemor meget imot. Det gjør ikke saken lettere at Owens utkårede viser seg å være Sophy Viner!

Mer bør ikke røpes. For mange seere vil det være en vederkvegelse å få bekreftet at det tross alt finnes kjærlighet som tåler alt!

NRK1 lørdag kl 23.30

Bilde
Timothy Dalton, tidligere kjent for sine rolle som James Bond, er i kveldens spillefilm igjen omgitt av vakre kvinner.

Amerikansk drama fra 1997
Originaltittel: The Reef
Regi: Robert Allan Ackerman.
Pressekontakt: Fjernsynets informasjonsavdeling: Anna-Marie Normann, tlf. 23 04 78 46