Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 12. november 2005 kl 21.30 Med hjartet på rette staden

Kjærlighet og ulykke

Steve (James Carlton, t.v.), Bellamy (Mark Jordon) og gamle Ventress (William Simons)
 i
Steve (James Carlton, t.v.), Bellamy (Mark Jordon) og gamle Ventress (William Simons) i "Med hjartet på rette staden". (Foto: Yorkshire TV)
Tracey Dibley er ferdig med ungdomsskolen og har begynt som kjøkkenhjelp på lord Ashfordlys gods. Hun blir uønsket gravid, men faren til barnet vil ikke vite av det. En dag kjører politiet i Aidensfield ned lillebroren hennes.

Da konstabel Steve kommer ut til godset for å unnskylde for påkjørselen overfor Tracey, forelsker hun seg hodestups i konstabelen. Tracey har tenkt på ham helt siden han var på skolebesøk i klassen hennes året før.

Suspensjon og husarrest
I tiden som følger, får overinspektør Merton på politikammeret det travelt. Først gir han Bellamy, som kjørte ulykkesbilen, husarrest. Han får bare gjøre innendørs arbeid på kammeret, og han får kjøreforbud.

Da Tracey finner på å peke konstabel Steve ut som far til barnet, blir det enda mer ballade i Aidensfield. Faren til Tracey beskylder politiet for voldtekt av datteren, lokalavisen slår det hele opp og Merton må suspendere Steve.

Om serien
Med seertall på inntil 17,7 millioner er "Med hjartet på rette staden" den mest sette
dramaproduksjon på britisk fjernsyn gjennom tidene. Et kraftfullt og følsomt drama, fylt med humor og de magiske tonene fra klassiske sekstitallslåter, utgjør resepten for seriens enorme suksess.

Britisk dramaserie (2004)
Originaltittel: Heartbeat (sesong 13)
Kveldens episode: "Mountains and molehills"
Produsert av: Yorkshire Television
Med: James Carlton, Aislin Carlton, Duncan Bell, Derek Fowlds, William Simons, Geoffrey Hughes, Tricia Penrose
Pressekontakt: Steinar Dahl, tlf. 23 04 74 57