Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 torsdag 11. desember 2003 kl 19.55 Kompis

Augusta – en god kompis

Mads Moe og kompisen Augusta møter du i kveldens
Mads Moe og kompisen Augusta møter du i kveldens "Kompis". (NRK-foto: Ole Kaland)
Mange er blitt kjent med bulldogen Augusta gjennom de populære programmene "Forandring fryder". Nå får vi møte henne og husfar Mads på hjemmebane.

Augusta er blitt reneste kjendisen etter hun var med i "Borettslaget" og i "Forandring fryder". Husfar heter Mads Moe og er interiørarkitekt. I kveld besøker vi dem hjemme i leiligheten i Oslo. Mads forteller at Augusta stort sett får mast seg til å få det slik hun vil, og er ikke så rent lite bortskjemt. Augusta er oppkalt etter bestemoren til Mads og er en god kompis å ha.

Vi stikker også innom familien Torp på Høvik som har fem barn, en cocker spaniel-valp, marsvin, undulater, kaniner, skilpadde og åtte høner og en hane.

Trude tar imot foreldrene sine på Klinikk A1 på Høvik. De har med seg hunden sin, Anna, og Trude må gi dem en liten skjennepreken fordi Anna er altfor overvektig…

I kveldens Kompis blir det også gjensyn med Berner Sennen-valpen Heidi som nå har blitt syv måneder gammel.

Om serien
Trude Mostue og Asgeir Borgemoen tar for seg alle tenkelige spørsmål når det gjelder husdyr. I denne runden kommer de hovedsaklig til å holde til på EKT rideskole og husdyrpark på Ekeberg i Oslo, men også ta noen få avstikkere.

Veterinæren Trude er bosatt på landet utenfor byen Bath i Sør-England sammen med mann og barn. Familien har akkurat anskaffet seg en valp, men som vanlig legger den travle programlederen også en masse nye planer fremover. Hun skal åpne egen katteklinikk til sommeren og fortsette på sin doktorgrad om katter. Mostue er fremdeles på diskusjonsstadiet om ytterligere tv-jobbing i England, men ingenting er fastsatt ennå.

- Akkurat nå er det nedtelling til fødselen. Hverdagen består for det meste av bleier, Teletubbier, turgåing og forberedelser til det som skal skje! sier hun spent.

NRK Underholdning
Egenprodusert underholdningsprogram i samarbeid med Mastiff Media
Programledere: Asgeir Borgemoen og Trude Mostue
Prosjektleder: Lisbeth Larness Roås
Pressekontakt: Sidsel Aarsnes Linden, 23 04 98 41/909 55 364