Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 søndag 21. desember 2003 kl 21.25 Store Studio nachspiel

Julenachspiel

Anne Lindmo og Per Sundnes graver fram høydepunktene fra høstens Store Studio. (NRK-foto: Anne Liv Ekroll)
Anne Lindmo og Per Sundnes graver fram høydepunktene fra høstens Store Studio. (NRK-foto: Anne Liv Ekroll)
Selv om høstsesongen er over, kan seerne glede seg til Store Studio i jula også. Anne Lindmo og Per Sundnes har nemlig plukket ut høydepunktene fra i høst.

I kveld får du møte den legendariske rockefotografen Mick Rock, som med solbriller og dyp røst sprer galskap i studio sammen med programlederne Anne Lindmo og Per Sundnes.

Du har kanskje aldri hørt om Mick Rock, men bildene hans har du helt garantert fått med deg. Han har nemlig knipset de aller mest kjente fotografiene av stjerner som David Bowie, Lou Reed, Sex Pistols og Roxy Music.

Det blir selvfølgelig umiddelbart god kontakt mellom ham og popfaglig ansvarlig Per Sundnes, og Mick Rock inviterer Per hjem for å se på de upubliserte og hemmelige bildene av Debbie Harry.

Det blir også et hett møte mellom Rock og Ando Woltmann, vokalist i bandet King Midas. De er kveldens band i Store Studio Nachspiel, og pynter opp studio med sin funky glamrock fra et av høstens hotteste norske album.

Om programmet
I Store Studio Nachspiel byr programleder Anne Lindmo og pop-reporter Per Sundnes på høydepunkter fra høstens sesong av Store Studio. Her blir det dybdeintervjuer og ekstranummer med de beste gjestene fra forrige sesong. Og selvsagt blir det god musikk.

NRK Kultur - egenprodusert magasin
Programleder: Anne Lindmo og Per Sundnes
Prosjektleder: Ales Ree
Pressekontakt: Frøydis Haug, 23 04 99 18/ 98 48 02 78,


LENKER
  • Les mer om Store Studio