Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 fredag 19. januar 2001 kl 20.05 Beat for beat - tone for tone

Beat for beat - tone for tone (ttv)

NRK1 fredag 19. januar kl 20.05
Beat for beat - tone for tone (3)

Sang med humor

I kveld kan vi regne med mye komikk hos Ivar Dyrhaug i \"Beat for beat\"-studio når Rigmor Galtung, Robert Stoltenberg og Jon Skolmen er gjester i musikkonkurransen. Skolmens datter Tine er den fjerde deltakeren.

Robert Stoltenberg og Rigmor Galtung er begge tilknyttet NRK med hver sine prosjekter. Sist vi kunne oppleve Rigmor var i den humoristiske nyhetsprogramserien \"NRK Alltid Moro\" som gikk på fredager i fjor høst. Hun har også tidligere gjort stor suksess i satireserien \"Egentlig\". Robert på sin side har laget sine egne figurer i to andre humorserier på NRK1, nemlig \"Copacabana\" og \"Café\", og han har selv hatt hovedrollene.

Det er ikke første gang Tine Skolmen opptrer foran tv-skjermen - hun har god erfaring som programleder på TVNorge. Jons karriere som skuespiller er kjent for de fleste - sist så vi ham i det suksessrike one man-showet \"Mitt liv som Jon\".

Vi kan med andre ord håpe på mange spillopper og mye moro når disse fire skal finne ut hvilke låter som skjuler seg bak billedgåter, tall og musikalske strofer. Følg med!

NRK1 fredag kl 20.05

Egenprodusert underholdningsprogram
Programleder: Ivar Dyrhaug
Prosjektleder: Axel Hveding
Pressekontakt: Sabine Hammari, tlf 23 04 99 18, (sabine.hammari@nrk.no)

Bilde
Robert Stoltenberg, Tine Skolmen, Ivar Dyrhaug, Rigmor Galtung og Jon Skolmen i kveldens Beat for Beat. (NRK-foto: Ole Kaland)