Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 torsdag 2. juli 2009 kl 22.15 Partydronninger

Fra villdyr til damer

Åtte jenter med en ekstremt usunn livsstil skal bo fem uker på pensjonatskole for å få skikk på oppførselen sin. (Foto: ITV)
Åtte jenter med en ekstremt usunn livsstil skal bo fem uker på pensjonatskole for å få skikk på oppførselen sin. (Foto: ITV)
Et voksende problem i Storbritannia er ungjenter som er helt ute av kontroll. De er svært promiskuøse, de drikker seg sanseløse og slåss som villkatter. Eggleston Hall pensjonatskole for piker har satt seg som mål å temme disse ville jentene.

Åtte "håpløse" jenter, iført pinetrange bukser, utringede topper og høye heler ankommer Eggleston Hall for et femukers intensivkurs. Lærerne ser raskt at de står overfor en nærmest umulig oppgave.

Første steg
Alle de nye jentene blir fratatt sine "ladette"- klær (uttrykket betyr høyrøstet og ukultivert) og piercinger. Fremover må de kun ha på seg den offisielle Eggleston Hall-uniformen. Den består av tweeddrakter og perler.

Strengt undervisningsopplegg
Undervisningen på pensjonatskolen skal vise seg å bli langt tøffere enn jentene har forestilt seg. Liz Brewsters timer i seksuell etikette får unge Becky Squire til virkelig gå i seg selv. Hun sverger at nå skal hun forandre seg for godt og legge sine dager som "maneater" bak seg.

Hver episode i denne realityserien følger en uke i jentenes opphold på pensjonatskolen.

Britisk realityserie 2008
Originaltittel: Ladette to Lady2
Produsert av: ITV
Pressekontakt: Sidsel Aarsnes Linden , 23 04 98 41
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf: 815 65 900