Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK3 torsdag 8. oktober 2009 kl 21.40 Partydronninger - Sesongpremiere!

En fin oppdragelse

Her er kullet med nye villstyringer ved Eggleston Hall.(Foto: RDF International)
Her er kullet med nye villstyringer ved Eggleston Hall.(Foto: RDF International)
Åtte nye, britiske villkatter skal la seg underlegge et sosialt eksperiment ved Eggleston Hall. Disse jentene vil i utgangspunktet bare feste, drikke, skråle og lage halloi. Kan det gjøres damer ut av dem?

En av fem unge, britiske jenter innrømmer å ha et faretruende høyt alkoholkonsum. De er seksuelt utagerende og lever som om hver dag er den siste. Åtte jenter som faller inn under denne kategorien har sagt ja til å være med på en ekstrem forvandling: De skal nemlig bli "ladies" ved pensjonatskolen Eggleston Hall.

Dette er jentene:
Simone Webber har vært arrestert for å ha stjålet en politimanns batong.
Kelly Simpson er en biseksuell dørvakt med silikonpupper. Hun fikk jobben etter å ha kommet i slagsmål utenfor en nattklubb.
Charlotte Donoghue vant den noe tvilsomme prisen som "villeste nattklubbløve".
Neema Mattaka er selvutnevnt "gettoprinsesse".
Holly Clements er en bitteliten krutt-tønne som har blitt utestengt fra samtlige puber i hjembyen og påstår å ha hatt 80 tilfeldige sexpartnere.
Laura Waude drømmer om å studere juss, men som på grunn av hard festing har måttet utsette opptaksprøvene til universitetsstudiene to ganger allerede.
Nicole Hart har levd et liv på skråplanet etter at to av brødrene hennes døde under tragiske omstendigheter.
Amber Jacques bøtter i seg 15 pint øl per kveld og blir beskrevet av sin sjef som et "hulemenneske".

Rektor Gill Harbord vet hva som venter henne.- Jeg har sett mye rart i min tid ved Eggleston Hall, men i år forbereder jeg meg på det verste, sier hun.

Etter hvert som villstyringene ankommer skolen blir regler brutt en etter en, smuglervarer blir stuet bort og alt som heter punktlighet ignorert. Men før undervisningen kan begynne må jentene gi fra seg moteklærne sine og ikle seg Eggleston Halls sommeruniform. Samt gi fra seg mobiltelefonen!

Jentene har bare fem dager på å forberede seg til sin første store prøve, en "havets frukter"-lunsj som skal holdes i et av Skottlands mest fasjonable hjem, Manderston. Her vil de møte passende ungkarer…

Britisk dokumentarserie 2008
Originaltittel: Ladette to lady, series 3
Distribuert av RDF International
Pressekontakt: Sidsel Aarsnes Linden, 23 04 98 41
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf. 815 65 900