Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 mandag 24. mai 2010 kl 21.30 In Treatment

Ny runde hos psykologen


NRK2 viser sesong 2 av den populære HBO-serien der psykologen Paul tar i mot en ny pasient fire dager i uken, og selv går i terapi den femte.

Serien som er basert på en israelsk tv-suksess, har svært gode manus og solide skuespillerprestasjoner. Kvaliteten gjør denne serien vel verdt å følge, og fører seerne dypere inn i psykoterapiens behandling. Alt mens den også er god underholdning.

En ny start
Den nyskilte psykologen Paul (Gabriel Byrne) har startet praksis hjemme hos seg selv etter at han flyttet til Brooklyn. Mandager kommer advokaten Mia, som er en tidligere pasient. Tirsdager møter vi April som er 23 år og arkitektstudent. Hun har fått en kreftdiagnose, men nekter å ta imot behandling og fortelle sine foreldre om sykdommen. Oliver, som kommer på onsdager, er bare 11 år. Han er sendt til psykologen av sine skilte foreldre fordi han kompenserer med å overspise. Torsdagspasienten,Walter, en tidligere toppsjef, må takle en offentlig skandale og personlige tap og opplever at hele forsvarsverket hans er i ferd med å rakne.

Når fredagen kommer, tar Paul toget til Maryland for å besøke sine barn og fortsette sin egen terapi hos den pensjonerte terapeuten Gina (Dianne Wiest).

Første episode
En uventet innkalling til retten gjør at Paul møter igjen en av sine tidligere pasienter, Mia. Hun er nå advokat og driver med pasientrettigheter. Mia skal komme til å bli den faste mandagspasienten hans.

Amerikansk dramaserie (2009)
Produksjon: HBO Enterprises
Manus: Warren Leight og Jacqueline Reingold,
Regi: Paris Barclay
I rollene: Gabriel Byrne som Paul, Dianne Wiest som Gina, Michelle Forbes som Kate, Hope Davis som Mia, John Mahoney som Walter, som April, Aaron Shaw som Oliver, og Sherri Saum og Russell Hornsby som Olivers foreldre,Bess and Luke, Glynn Turmansom Alex Sr.

Pressekontakt: Sidsel Mundal, 414 52 326 / 23 04 92 82
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf 815 65 900