Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 24. oktober 2009 kl 19.55 De ukjente

Barnslig moro

Stian Barsnes-Simonsen med kveldens lag: F.h: Kåre Magnus Bergh, Marthe Sveberg Bjørstad og Margrethe Røed og Erik Solbakken. (Foto: Anne Liv Ekroll, NRK)
Stian Barsnes-Simonsen med kveldens lag: F.h: Kåre Magnus Bergh, Marthe Sveberg Bjørstad og Margrethe Røed og Erik Solbakken. (Foto: Anne Liv Ekroll, NRK)
To nye lag står klare i studioet til Stian Barsnes-Simonsen i kveld. Og det er vel kanskje de yngste seerne som først drar kjensel på kjendisene som skal kjempe mot hverandre.

Stian Barsnes-Simonsen har nemlig invitert fire programledere som vi er vant til å se i barne-TV: Nemlig på lag A: Kåre Magnus Bergh og Marthe Sveberg Bjørstad, og på lag B: Margrethe Røed og Erik Solbakken. Kåre Magnus og Marthe ledet MGPjr-finalen i Spektrum nylig, mens Erik Solbakken er for tiden aktuell på lørdagskveldene halv sju med programmet "Krem nasjonal" på NRK1.

Yrkene kjendislagene må plassere på de riktige ukjente personene, er som følger: hundefrisør, konditor, bonde, klarsynt, politi og barista. Men er egentlig "klarsynt" et yrke? Og hvordan kan man vite om noen er klarsynt? Her ligger det an til interessante tester.

Om serien
Stian Barsnes-Simonsen er programleder for "De ukjente" der to lag bestående av to kjente mennesker skal prøve å plassere seks gitte yrker på seks helt ukjente personer.
Spørsmålet er hvor gode er yrkesutøverne er til å "lyve på seg" et annet fag enn det de driver med. Hvor gode er kjendisene til å gjette? Hvor langt vil de gå for sin overbevisning?

Lagenes valg underveis vil medføre til dels dramatiske konsekvenser. Hvis man plasserer feil person i et yrke, blir "straffen" at lagene må ut i vikartjeneste i nettopp det yrket. Hvordan dette går, vil selvsagt TV-seerne få følge meget nøye med på!


Egenprodusert underholdningsprogram
NRK Underholdning 2009
Prosjektleder: Stig Karlsen, stig.karlsen@nrk.no
Programleder: Stian Barsnes-Simonsen
Pressekontakt: Sidsel Aarsnes Linden 23 04 98 41/909 55364
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf 815 65 900 info@nrk.no