Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 onsdag 4. juni 2003 kl 19.55 Veterinærene i praksis

Sally starter i ny jobb

Sally Kingsley starter i ny jobb. (Foto: BBC)
Sally Kingsley starter i ny jobb. (Foto: BBC)
Sally Kingsley har flyttet til Buckinghamshire, og i dag er det hennes første dag i ny jobb på Chiltern Equine Centre.

Sallys nye sjef, Sarah Randall, vet hvor vanskelig det er å være helt fersk på et nytt sted, så hun prøver å gi Sally en myk start. Hun får ganske varierte oppgaver den første dagen: Et føll som må få skiftet bandasjen på beinet sitt, hun må utføre en lever-biopsi og ta seg av en hoppe som har skadet foten sin under et sprangridningsshow.

Fiona Green har gjort en så god jobb med å bygge opp dyreklinikken at hun blir belønnet med en forfremmelse. Fra nå av er hun partner og må lære seg å takle personalpolitikk og regnskap i tillegg til å behandle dyrene.

I mellomtiden har Keiths siste dag på Chadwell Heath kommet, og hans mor Beth dukker opp for å hjelpe ham å pakke. Det blir en vemodig dag for Keith som viser moren rundt på klinikken og tar farvel med alle vennene han har fått.

Om serien
Dette er tiende gangen vi følger veterinærene i England, og denne serien ble spilt inn i 2001. Det har skjedd en rekke endringer i livene til de 11 dyrlegene siden vi sist så dem. Joe Inglis og Emma Milnes ekteskap har gått i stykker, og de to norske veterinærene, Trude Mostue og Maria Lowe, feirer ettårsdagen til klinikken sin. Som vi får se, går ikke samarbeidet helt knirkefritt. Det skal sendes 13 episoder.

Innkjøpt dokumentarserie
Originaltittel: Vets in Practice, series 10
Produksjon: BBC
Veterinærer: Trude Mostue, Maria Lowe, Tom Leonard, Keith Leonard, Fiona Green, Mike Sandiford, Emma Milne, Joe Inglis, Hannah Pollard, Sally Kingsley, Steve Leonard.
Produksjonsleder: Miranda Steed
Pressekontakt: Sidsel Aarsnes Linden, 23 04 98 41/909 55 364