Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 søndag 11. juli 1999 kl 23.25 Livet i Black Harbour

Livet i Black Harbour (t)


NRK1 søndag 11. juli kl 23.25
Livet i Black Harbour (19:26)

Lokal krangel i Black Harbour

Nick og Katherine strever mye på hver sin kant for å få best mulig livsvilkår. I kveldens episode av den kanadiske dramaserien blir vi blant annet vitne til hvordan Nick fascineres av en evighetskrangel i lokalmiljøet.
Han er forøvrig sterkt bekymret for datteren Tashas engasjement i kjæresten Kyle. På en annen kant prøver Paul så godt han kan å gjøre sin sønn, Michael, mindre mistenksom.

Om serien
Denne kanadiske dramaserien med handling fra Nova Scotia på Canadas østkyst er blitt en stor suksess i hjemlandet. Miljøet og handlingen er hentet ut fra kjent virkelighet i denne delen av Canada, der en rekke fiskeri- og sjøfartsbyer sliter med fangstkrise og økonomiske problemer.
Et hovedanliggende for skaperne av serien har vært å skildre kollisjonen mellom den tradisjonelle kystkulturen og den urbane, moderne livsstilen som serien hovedpersoner representerer.
\"Livet i Black Harbour\" er laget av den prisbelønte tv-duoen Wayne Grisby og Barbara Samuels. Serien hadde premiere i Canada i desember 1996. Høsten 1997 ble oppfølgerserien på 13 episoder sendt i hjemlandet, og der er man snart i gang med en tredje sesong med \"Livet i Black Harbour\".

NRK1 søndag kl 23.25

Bilde (via Scanpix/Internett)
Katherine og Nick strever med å få best muig livsvilkår.

Kanadisk dramaserie
Produksjon: Fogbound Films
Originaltittel: Black Harbour
I rollene: Rebecca Jenkins, Geraint Wyn Davies, Alex Carter, Joseph Ziegler m.fl..
Av Wayne Grigsby og Barbara Samuels
Pressekontakt: Anna- Marie Normann, tlf. 23 04 78 53