Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 fredag 11. mai 2001 kl 22.35 Mer sus i serken

Intelligent humor av ypperste klasse

Sally Phillips
Sally Phillips
Englands mest populære kvinnelige komikertrio, Sally, Fiona og Doon, er tilbake med vanvittige gags og sketsjer i et forrykende tempo. NRK har kjøpt serie to etter en vellykket seermottagelse av serien i fjor. ”Smack The Pony”, som er seriens originaltittel, vant Emmy i kategorien Popular Arts Category både for serie én og nå nylig for serie to.

De tre damene ligger høyest på listen over Storbritannias dyktigste komikere. De har stil, er originale og ubegrenset i sin humor og henter inspirasjon fra et stort utvalg av sterke, kvinnelige karakterer. Enten det dreier seg om New Age og healing, bussjåfører, latterliggjøring av Cola Light-reklamen, kåte kunstløputøvere eller femmes fatales, her er det intelligent humor å hente. Og det er ikke bare kvinner som elsker trioens humor. Det gjør også menn.

Sally Phillips (29), Fiona Allen (34) og Doon MacKichan (37) har skrevet mange av sketsjene selv, men har også hentet hjelp fra andre. Ingen av de tre kjente hverandre før de startet ”Smack The Pony”-suksessen.

Britisk underholdningsprogram
Originaltittel: Smack the Pony
Produsert av TalkBack Productions for Channel
Prosjektleder NRK: Niels Bierge, 23 04 91 15
Pressekontakt: Anne Bekkevold, 23 04 89 56


Bilder
1.Sally Phillips i ”Mer sus i serken”.
2.Fiona Allen.
3.Doon MacKichan.
4.Det blir “Mer sus i serken” på NRK1 i sommer når Sally, Fiona og Doon slår seg løs med ellevill humor.LENKER
  • Les mer