Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 13. januar 2001 kl 20.20 Den store klassefesten

Den store klassefesten (ttv)

NRK1 lørdag 13. januar kl 20.20
Den store klassefesten (1:11)
Premiere!

Dan er på\'n igjen

Nytt år, nye lørdager, nye klassefester og nye fjes. Dan Børge Akerø skal på\'n igjen med andre sesong av \"Den store klassefesten\". Programserien var en av fjorårets store suksesser på NRK1, og Dan Børge hadde et meget vellykket comeback på Norges største tv- kanal.

På det meste så over 1,4 millioner på \"Den store klassefesten\" i fjor, og serien hadde stor gjennomslagskraft også hos de unge. I aldersgruppen 12-19 år hadde Dan Børge en markedsandel på 58 prosent.

Det er planlagt elleve programmer denne våren, og i kveld braker det løs. I \"Den store klassefesten\" konkurrerer to klasser mot hverandre, representert med hver sin kjendis. Vinneren får en helaften på by\'n, mens taperen får en \"halvaften\".

Anne Marie Ottersen og Øystein Sunde er første par ut. Hun med sin klasse fra Kongsberg og han med sin fra Nordstrand i Oslo, som for øvrig var en ren gutteklasse.

Hemmelighetsfull
Og det er bare navn i toppsjiktet som er med - også i denne runden. Dan Børge vil slett ikke røpe noen flere navn ennå - og holder kortene tett inntil brystet.

- Det blir morsomme sammensetninger og gøyale leker. Det tok jo helt av i forrige runde - og verre blir det nå! sier han, og gleder seg som et barn til å sette i gang.

Så er også programserien fri for intriger, dyneløfting, tørrprat og konflikter. Dette er et rendyrket underholdningsprogram med positivt fortegn. Kanskje det nettopp er derfor så mange ser på \"Den store klassefesten\"?

Nytt husorkester er på plass, og denne gang er Jon-Willy Rydningen kapellmester. Med seg har han Joakim Nordin på trommer, Rino Johanessen på bass og Bernt Rune Stray på gitar. I første program er The Betales gjesteartister.

NRK1 lørdag kl 20.20

NRK Underholdningsavdelingen
Programleder: Dan Børge Akerø
Prosjektleder: Siss Kvamme, 90828817
Pressekontakt: Anne Bekkevold, 23048956 (anne.bekkevold@nrk.no)

Bilde
Dan Børge Akerø er på plass igjen med en ny runde av \"Den store klassefesten\".