Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 onsdag 13. november 2013 kl 21.35 Lilyhammer

Nye problemer i paradis


Frank blir tildelt "Flammeprisen", og Torgeir treffer en interessant dame. Samtidig bringer et bankran nye problemer.

"Flammeprisen" åpner nye dører for Frank og Flamingo. En lokal forretningshelt (Henrik Mestad) kommer med spennende muligheter, og Frank arrangerer lutefisklag for sine nye potensielle forretningsforbindelser. Men de har satt en betingelse for å inngå samarbeid som ikke er så enkel å svelge for alle.

Hett møte
Torgeir får et hett møte med den nye lensmannen i byen(Silje Torp). Hun er en sexy og beinhard kvinne som ikke lar seg pille på nesa av noen - og hun spiller gjerne på sex for å få den informasjonen hun trenger. og Torgeir er ikke vanskelig å få til sengs.

Samtidig lurer en katastrofe like rundt hjørnet: Det finnes nemlig papirer som inneholder informasjon om hvem Frank egentlig er. Papirene er trygt bevart i et bankhvelv, men når banken blir ranet og papirene forsvinner, får Frank problemer som er alvorligere enn gale briter og manglende spritleveranse.

Om serien
I sesong 1, som ble sendt i 2012, så vi at Frank Tagliano (Steven Van Zandt), et tidligere medlem av New York-mafiaen, ble forflyttet til Lillehammer gjennom FBIs vitnebeskyttelsesprogram. Overgangen fra å være et fryktet og respektert mafiamedlem i New York til å bli innvandrer i Norge var ikke enkel, og Frank brukte sine gamle metoder med utpressing og bestikkelser for å komme seg opp i det norske bygdesamfunnet. Frank ble til slutt nattklubbeier.

Når vi går inn i sesong 2, går nattklubben Flamingo så det suser. Dessuten er Frank blitt pappa til et tvillingpar.

I likhet med sesong 1 av suksesserien «Lilyhammer», er sesong 2 skrevet av ekteparet Eiliv Skodvin og Anne Bjørnstad i samarbeid med hovedrolleinnehaveren Steven Van Zandt.

Med: Steven Van Zandt, Trond Fausa Aurvåg, Steinar Sagen, Tommy Karlsen, Robert Skjærstad, Momodou Lamin Touray, Fritjov Såheim, Henriette Steenstrup,Henrik Mestad, Marian Saastad Ottesen, Jon Øigarden, Silje Torp, Anne Krigsvoll, Frank Kjosaas m.fl.

Produsert av Rubicon for NRK 2013
Prosjektredaktør NRK: Tone C. Rønning
Manus: Steven van Zandt, Anne Bjørnstad, Eilif Skodvin
Regi: Simen Alsvik, Ole Endresen, Geir Henning Hopland
Presseansvarlig: Sarah Jordanson Fauske , Tlf: 41506747
TV-seere bes henvende seg til Publikumsservice tlf: 23 04 70 00