Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 mandag 22. januar 2007 kl 21.20 Niern: Swordfish

Fanget i nettet

Halle Berry, John Travolta, Don Cheadle og Hugh Jackman møter vi i science fiction-thrilleren
Halle Berry, John Travolta, Don Cheadle og Hugh Jackman møter vi i science fiction-thrilleren "Swordfish". (Foto: Warner Bros)
Dypt inne i cyberspace befinner det seg noen av USAs mørkeste hemmeligheter – og milliarder av dollar. Alt ligger og venter på at en som er smart nok klarer å trenge inn igjennom alle lagene av sikkerhetssystemer.

Gabriel Shear er en karismatisk og farlig spion som ønsker å finansiere sin egen spesielle form for patriotisme. Midlene er alle milliardene som ligger og lurer inne i "Swordfish". Men for å få slå kloa i pengene trenger han en superhacker – Stanley Jobson..

Jobson har akkurat blitt løslatt på prøve etter å ha sonet en dom for å ha hacket seg inn på et av FBIs overvåkningssystemer. Nå bor han på en falleferdig campingplass, pengelens og uten den som betyr mest for ham her i verden: datteren Holly.

Gabriel og hans vakre partner Ginger klarer å lure Jobson inn i sitt farlige nett ved å love ham at han skal få oppleve det uoppnåelige: nemlig å være sammen med Holly.


Am. sci-fi-thriller. 2001
Produsert av: Warner Bros
Regi: Dominic Sena
I rollene: John Travolta (Gabriel), Hugh Jackman (Stanley), Halle Berry (Ginger), Don Cheadle (Roberts), Vinnie Jones (Marco) og Sam Shephard (Senator Reisman)
Pressekontakt: Sidsel Linden, 23 04 98 41/909 55 364
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf: 815 65 900 info@nrk.no

bilde:
Swordfish: Halle Berry, John Travolta, Don Cheadle og Hugh Jackman møter vi i science fiction-thrilleren "Swordfish". Foto: Warner Bros