Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 tirsdag 5. oktober 1999 kl 22.30 Ruby i møte med ... USA

Ruby i møte med ... USA (t)


NRK1 tirsdag 5. oktober kl 22.30
Ruby i møte med...USA (2:6)

Paula Jones\' sanne jeg

Ruby Wax har tatt turen til Little Rock, Arkansas, USA, i kveldens elleville Ruby-avsnitt. Paula Jones stiller opp til et ærlig intervju med blant annet rekonstruksjon av Bill Clintons seksuelle tilnærmelser mot piken fra Little Rock.
Ruby Wax, med sin avvæpnende, men ikke ufarlige humor, klarer det ingen andre klarer. Å få \"utsatte\", kjente intervjuobjekter til å avsløre sitt sanne jeg. Så også med Paula Jones, kvinnen som saksøkte USAs president for seksuell trakassering, og som ikke fikk den offentlige unnskyldningen hun ville ha, men 200.000 doller i stedet.

Rekonstruksjon
Vi blir med på The Excelsior Hotel, åstedet for den påståtte seksuelle trakasseringen. Paula Jones forteller i detalj, på et av hotellets rom, hva som egentlig skjedde den dagen i 1991, da hun ble bedt av en av Clintons medarbeidere om å besøke presidenten i hans suite.
Ruby Wax \"leker\" presidenten, og Paula Jones forteller og viser med kroppsspråk alt som skjedde i de skjebnesvangre minuttene. Skjebnesvangre for presidenten. En president som i følge Paula Jones visstnok har en skjev penis som peker mot venstre...
Den alltid ivrige, republikanske katolikken Susan Carpenter Macmillian, Paulas agent, så det som sin livs oppgave å nagle presidenten i Paula Jones-saken. Hun er i aller høyeste grad tilstede i programmet og er Paula Jones\' rådgiver i ett og alt.
Programmet ble laget samme dag som den offentlige høringen av Bill Clinton ble sendt på lufta og Paula Jones kommenterer Monica Lewinskys utseende og Bill Clintons uttalelser.
Mange av Paula Jones\' kritikere mener at hun satte i gang saken mot USAs president utelukkende for å tjene penger.
Gjorde hun det? Hvem er egentlig Paula Jones? Er hennes historie sann?
Vi får et innblikk i hennes sanne jeg.

NRK1 tirsdag kl. 22.30

Bilde (via Scanpix/Internett)
1. Paula Jones reagerer på noen av Ruby Waxs spørsmål.

2. Ruby Wax tar med seg Paula Jones til Little Rocks, Arkansas, USA i kveld.

Innkjøpt underholdning
Pressekontakt Fjernsynets informasjonsavdeling: Anne Bekkevold, 23 04 89 56
Prosjektleder: Niels Bierge


\0\0\0\0\0\0