Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 27. januar 2001 kl 21.30 Med hjartet på rette staden

Med hjartet på rette staden (t)

NRK1 lødag 27. januar kl 21.30
Med hjartet på rette staden

Mistenkelig dødsfall

Blaketon må be om assistanse fra kriminalpolitisentralen etter at en kvinne blir funnet død under mystiske omstendigheter. Samtidig får Greengrass problemer med en profesjonell bryter som han er vert for i kveldens episode av \"Med hjartet på rette staden\".

En kvinne blir funnet død i veikanten. Alt tyder på at hun er blitt drept. Ektemannen tilstår overfor Nick Rowan at han har tatt livet av henne, men Nick oppdager at hans tilståelse er full av motsigelser.

Et bryteshow kommer til Aidensfield. Showets stjerne, brytekjempen Masked Marvel (Pat Roach), har innlosjert seg hos Greengrass. Alfred, hunden til Greengrass, har imidlertid ikke sans for den celebre gjesten og setter tennene i ham. Dermed settes Masked Marvel ut av spill og en stand in må skaffes, og det raskt. Masked Marvel langt fra tilfreds med tingenes
tilstand og utfordrer sin rival til kamp.

Om serien
Den britiske serien \"Med hjartet på rette staden\" (Heartbeat) er fra idylliske Yorkshire.
Hovedpersonen er politimannen Nick Rowan som forlot storbylivet i London sammen med
sin kone Kate for å leve i roligere omgivelser på landsbygda. Nå er Nick blitt alene med datteren Katie etter at hans elskede kone døde. Men med god hjelp og oppmuntring fra Kates tante Eileen begynner Nick igjen å ta del i landsbylivet. Og hans lille datter Katie er blitt en livlig unge.

\"Med hjartet på rette staden\" er den mest populære serien i England. Med seertall på inntil
17,7 millioner er dette den mest sette dramaproduksjon på britisk fjernsyn gjennom tidene. Et kraftfullt og følsomt drama, fylt med humor og de magiske tonene fra klassiske sekstitallslåter utgjør resepten for seriens enorme suksess. Vi er nå kommet til serie 6 av \"Med hjartet på rette staden\".

NRK1 lørdag kl 21.30

Britisk tv-serie fra Yorkshire Television
Originaltittel: Heartbeat, (serie 6, episode 12)
Med Nick Berry, Derek Fowlds, Bill Maynard, Kazia Pelka, Anne Stallybrass, William
Simons, Mark Jordan, Juliette Gruber m.fl.
Pressekontakt: Anne-Marie Astad, tlf 23 04 98 41 (anne.marie.astad@nrk.no)

Bilde
I kveldens episode av \"Med hjartet på rette staden\" møter vi blant andre bryteren med artist-navnet Masked Marvel (Pat Roach), Pat Starr (Bobby Knutt), Ken Fairbrother (Adam Fogerty) og selvsagt Greengrass (Bill Maynard).