Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 tirsdag 19. april 2011 kl 20.15 Kjærlighetshagen

Barnslig glede


Iren og Lars-Åke Frøhaug ønsket så veldig å bli foreldre. Etter en rekke mislykkede forsøk på assistert befruktning ble gleden stor da de ble godkjent som adoptivforeldre. Lars-Åke har vært enestående mot Iren gjennom hele prosessen, og Iren ønsker å takke ham med en kjærlighetshage.

Iren mener hun har verdens mest romantiske mann som stadig gir henne små oppmerksomheter som frokost på senga, blomster og smurte matpakker med lapper med små dikt. Iren og mannen Lasse slet flere år med å få barn og gjennomgikk en rekke forsøk med assistert befruktning uten å lykkes. Nå har de bestemt seg for å adoptere, og gleden var stor da de nettopp fikk vite at de var godkjente som søkere. Hele denne prosessen har vært en stor påkjenning for Iren både fysisk og psykisk, men Lasse har vært svært forståelsesfull og støttende. Nå vil Iren gjerne takke mannen sin.

Romantisk hage
Gartnerteamet Yvonne og Steven drar til Kløfta for å hjelpe Iren med å lage en romantisk hage til mannen hennes på kun en dag. Iren og Lasse har bygget et nytt hus på Kløfta, men det har blitt lite penger igjen til hagen som stort sett består av en plen. De er begge veldig hageinteresserte og drømmer om en romantisk hage med mye roser. Så Yvonne tegner en svært romantisk hageplan, med gangveier og portaler og store rosebed. Siden roser er noe av de mest arbeidskrevende blomstene en kan ha i en hage, prøver Steven og Yvonne å gi noen nyttige råd og tips.

Om serien
Utover våren følger vi ni par som av ulike grunner ønsker å overraske sin kjære med en vakker hage i gave. Programleder Phung Hang (kjent fra NRK Super) og gartnerteamet tar utfordringen på strak arm, og resultatet er rørende historier og nyttige hagetips.

Yvonne Dengin kjenner nok mange igjen fra "Forandring fryder i hagen" med Hilde Hummelvoll, og hun har også skrevet flere hagebøker.

Norsk hageprogram 2011
Produsert av: Storyteller
Produsent: Rune Obrestad
Pressekontakt: Sidsel Linden , 23 04 98 41/909 55 364
TV-seere bes kontakte: Publikumsservice, tlf 815 65 900