Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 25. november 2000 kl 23.30 Nattkino: French Kiss

Nattkino: French Kiss (t)

NRK1 lørdag 25. november kl 23.30
Nattkino: French Kiss

Sprudlende amerikansk komedie

Hva gjør man når forloveden drar til Paris og møter en forførende fransk kvinne som setter griller i hodet på ham? Drar etter så klart! Det gjør i alle fall Kate når hennes Charlie ser ut til å ha tapt sitt hjerte til en mademoiselle på den andre siden av Atlanteren. Men Kate hadde ikke regnet med å møte sjarmerende Luc på veien.

\"French Kiss\" er en komedie lett som champagne og utspiller seg i et fransk sommerlandskap. For stakkars Kate er Frankrike-turen ikke spesielt lystelig. Hun har flyskrekk, men tvinger seg til å sette seg på flyet som skal ta henne til det hersens landet der hennes kjæreste totalt har mistet kontrollen over sine lyster.

Dunkle hensikter
Ved siden av henne på flyet sitter Luc, en franskmann hvis hensikter hun ikke helt kan tyde. Han virker interessert i henne - men ligger det noe bak? Luc har umerkelig smuglet en liten pakke ned i vesken hennes, en pakke som skal hjelpe ham til å virkeliggjøre drømmen om en vingård i Frankrike. Han synes Kate virker naiv og uskyldig. Hennes veske kommer nok ikke tollerne til å kikke så dypt ned i.

Når de kommer fram, kan Luc selvsagt ikke slippe Kate av syne. Han tilbyr seg å hjelpe henne ved å vise henne ekte fransk forførelseskunst som hun kan anvende på sin forlovede. Og Luc gjør jobben sin svært bra...

NRK1 lørdag kl 23.30
Tidligere sendt på NRK2 24.01.00

Amerikansk film fra 1995
Originaltittel: French Kiss
Regi: Lawrence Kasdan
I rollene: Meg Ryan, Kevin Kline og Timothy Hutton
Pressekontakt: Anna-Marie Normann, tlf. 23 04 78 53 (anna-marie.normann@nrk.no)