Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 tirsdag 13. mars 2007 kl 22.35 Hjerte til hjerte

På dypt vann

Linn i utdrikkinglaget til kollega Ingrid. Kåre Conradi underholder gjestene og Vendela Kirsebom er forlover.(Foto: Karoline Berg)
Linn i utdrikkinglaget til kollega Ingrid. Kåre Conradi underholder gjestene og Vendela Kirsebom er forlover.(Foto: Karoline Berg)
Bokutgivelsen er på trappene, og det er en tydelig nervøs Linn som nekter å stille opp for pressen. Samtidig nærmer det seg kollega Ingrids bryllup. Men først skal brudens drikkes ut, selvfølgelig.

Linn røper for Ingrid at utdrikningslaget hennes står for døren og innrømmer at hun er litt paff over ikke å være valgt som forlover. Men hun blir ikke mindre overrasket da hun oppdager hvem som faktisk er det.

Den vordende bruden blir hentet av tv-kjendis Jon Almaas på kontoret, noe Linn selvsagt stiller seg svært undrende til. Hun synes heller ikke noe særlig om opplegget for festen, men kaster seg ut på dypt vann igjen. Denne gangen også helt bokstavelig.

På forlaget er bokomslaget ferdig designet, og det ser lovende ut. Tonje er fornøyd fordi Linn har levert et ferdig manus til deadline. Linn selv blir veldig skuffet over at det er såpass mye å rette i korrekturen og føler seg hakket på.
Dessuten er hun opptatt av å ikke å kommersialisere boken med for mye presseomtale, så da "Først & sist" med Fredrik Skavlan er interessert i å ha Linn i studio, er hun usikker på om det er riktig for boken.

Om serien
For første gang er skuespiller Linn Skåber hovedperson i en TV-serie, av og med henne selv. "Hjerte til hjerte" er tittelen på den nye TV-serien og samtidig er det tittelen på boken Linn skal skrive, på oppdrag for Gyldendal Norsk Forlag.
Boken skal være om Linn sine møter med ti ulike, norske kjendiser.
I løpet av en seks måneders periode skal hun jobbe i forlaget, og NRK følger prosessen fra første arbeidsdag til boken skal lanseres.

Det viser seg imidlertid raskt at det ikke er Linn slik vi kjenner henne fra revyscenen som dukker opp hos Gyldendal forlag. Det er nemlig Linns skjulte sider vi blir kjent med, et bekjentskap som avstedkommer både absurde og til dels svært pinlige situasjoner. Men ikke for Linn selv. Som selvsentrert redaktør for egen bok velger hun å gå sine helt egne veier.

Egenprodusert humordokumentar (2007)
Manus: Linn Skåber, Terje Solli og Line Grünfeld
Regi: Marit Åslein
Prosjektleder: Christina Rezk Resar
Med: Linn Skåber, Line Grünfeld, Tone Johnsen, Karoline Berg, Kristin Tonjer og Bartek Kaminski
Pressekontakt: Marianne Vinje, tlf 23 04 99 18/988 588 80,

TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf. 815 65 900 info@nrk.no