Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 torsdag 1. august 2002 kl 20.00 Kokkekamp

To travle damer

Ellen Arnstad og Odd Ivar Solvold disker opp med et trendy måltid...(Foto: Bengt Wilson)
Ellen Arnstad og Odd Ivar Solvold disker opp med et trendy måltid...(Foto: Bengt Wilson)
Eva Bratholm er kulturredaktør i Dagbladet, og Ellen Arnstad er sjefredaktør i bladet HENNE og forlagsdirektør i Aller-gruppen. To markante damer i mediebildet, altså. I kveld har de alliert seg med hver sin kokk: Eva Bratholm er på lag med Frode Aga, mens Ellen Arnstad har kulinarisk kontakt med Odd Ivar Solvold.

Eva Bratholm har en fortid i NRK, både som nyhetsjournalist i Dagsrevyen og programleder i diverse kulturprogrammer, blant annet suksessen "Bokbadet" på Rockefeller i Oslo. Nå er hun kulturredaktør i Dagbladet.

Ellen Arnstad uttaler seg ofte og gjerne i media - om kjønnsdelte skoleklasser, tynne modeller og modne damer. Når det gjelder det siste, er ikke Arnstad i tvil om at det skjer en mottrend mot det ekstreme ungdomsidealet vi har hatt.

Og apropos, hva skal damene meske seg med for en hundrelapp i kveld? Både kokkene og seerne er nok spente på plastposenes innhold. Brita Garden er programleder og kampgeneral.

Om "Kokkekamp"
Programleder Brita Garden er igjen klar med oppfordringen "Klar, ferdig, kok!". Som i forrige runde av det populære matprogrammet "Kokkekamp" danner to velrenommerte kokker to lag med hver sin gjest. Lagene skal lage tre retter på 20 minutter med gjestens innkjøpte råvarer til en pris for rundt hundrelappen. Mesterkokkene Harald Osa, Bent Stiansen og Frode Aga er på plass også denne sesongen, og de får følge av to nye kolleger, Arne Jermstad og Odd Ivar Solvold.

Egenprodusert underholdning
Programleder: Brita Garden
Prosjektleder: Stina Greaker
Pressekontakt: Inger Larsen, tlf: 23 04 74 83

Bilder
1 Ellen Arnstad og Odd Ivar Solvold disker opp med et trendy måltid...(Foto: Bengt Wilson)
2 Frode Aga og Eva Bratholdm slår et slag for god matkultur...(Foto: Bengt Wilson)