Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 fredag 24. mars 2006 kl 23.15 Blackpool

Familie i oppløsning

Drømmen om å gjøre Blackpool til Las Vegas ligger i knas, og Ripley (David Morrissey) har slått seg på flaska. Her får han trøst fra en likesinnet…(Foto: BBC)
Drømmen om å gjøre Blackpool til Las Vegas ligger i knas, og Ripley (David Morrissey) har slått seg på flaska. Her får han trøst fra en likesinnet…(Foto: BBC)
Carlisle tror ikke på Dannys tilståelse når det gjelder mordet. Han mener tvert i mot at faren, Ripley, har noe å skjule. Natalie bryter med Carlisle, og ber ham holde seg unna familien hennes. Etterforskeren blir fortvilet, og bestemmer seg for å sette fast rivalen, Ripley.

Ripley besøker Steve på sykehuset, og tilbyr ham en stor pengesum for å holde seg unna datteren Shyanne. Steve tar i mot pengene, men setter samtidig Ripleys tålmodighet på en hard prøve.

Forretningene ligger langt nede. Ripley blir tvunget til å droppe alt annet og foreta seg noe drastisk med Danny, som er sterkt traumatisert og nær ved å bryte sammen. Ripley klarer så vidt å forhindre at Danny begår selvmord.

Sangene vi hører i denne episoden er "Walk Tall" Med Val Doonican, "I’m Gonna Make You Love Me" med Diana Ross/The Supremes/ The Temptations og "Ooh La La" med The Faces.

Om serien
BBC-serien "Blackpool" i seks episoder er "tre ting på én gang" – både drama, thriller og musikal, alt med en god porsjon humor. Serien inneholder mye nostalgisk ørenslyst, og skuespillerne mimer til kjente poplåter.

Handlingen tar utgangspunkt i et mord som blir begått på senteret som forretningsmannen Ripley Holden nettopp har åpnet. Ripley bestemmer seg for å samarbeide med politiet, nærmere bestemt med betjenten DI Carlisle som misliker Ripley.

Ripley Holden er gift med Natalie, de har to barn, tenåringssønnen Danny og datteren Shyanne på 20 år.

Ripley Holden spilles av David Morrissey, som norske tv-seere kunne stifte bekjentskap med i krimserien "Farlig spill" som gikk på NRK1 i april i fjor (reprise på NRK2 i april i år). Morrissey har dessuten den mannlige hovedrollen i "Basic Instinct II" som er premiereklar om kort tid.

Britisk dramaserie, produsert av BBC
Originaltittel: "Blackpool"
Med david Morrisey (Ripley Holden), Sarah Parish (Natalie Holden), Georgia Taylor (Shyanne Holden), David Tennant (DI Carlisle) og Thomas Morrison (Danny Holden)
Regi: Julie Anne Robinson
Pressekontakt: Inger Larsen, tlf: 23 04 74 83 / 98 87 50 78


LENKER
  • Hjemmeside