Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 fredag 1. mars 2002 kl 23.15 Den tredje vakten

Uskyldig offer

Tre svarte ungdommer begår et stygt overfall, og flykter når Sully og Davis oppdager dem. Sully tar opp jakten, mens Davis blir hos offeret, inntil Sully faller og mister våpenet sitt på gaten. Davis frykter at noe dramatisk kan skje, og setter etter for å komme kollegaen til unnsetning.

Idet han runder hjørnet, ser han en svart mann stå bøyd over Sully med en revolver i hånden. I Davis øyne er situasjonen truende. Hans eneste tanke er å redde Sully, og skyter to skudd mot mannen som blir hardt skadet. Det viser seg imidlertid at den unge politimannen har gjort en alvorlig feilvurdering. Mannen ville bare hjelpe Sully.

Samtidig får Bosco høre at Faith har bestemt seg for å gå fra Fred. Han blir han rasende og klandrer henne for å gi opp ekteskapet uten å gjøre det minste forsøk på å hjelpe sin alkoholiserte ektemann. Bosco forteller hvor ulykkelig han selv var som barn da foreldrene ble skilt.

I mellomtiden mistenker Kim Bobby for å prøve å gjøre henne sjalu med Treva. Men Bobby kan fortelle at han har fått ny kjæreste, Brooke Carney som er politi, og nå vil han introdusere henne for Kims og Bobbys lille gutt, Joey.

Om ”Den tredje vakten”
Suksessprodusentene John Wells (”Akutten” og ”Presidenten”) og Christopher Chulack (”Akutten”) er tilbake med et intenst actiondrama fra New Yorks gater. Vi følger en gruppe uredde og engasjerte kvinner og menn fra ambulansetjeneste, brannvesen og politi, både på jobb og i privatlivet.

Monte ”Doc” Parker (Michael Beach) og Carlos Niete (Antony Ruivivar) arbeider i det unge og tøffe ambulanseteamet. Hver dag må de takle tragedier og strekker seg langt for å hjelpe mennesker i nød.

Kim Zambrano (Kim Raver) tilhører også ambulanseteamet, og kompanjongen Bobby Caffey (Bobby Cannavale) er hemmelig forelsket i henne. Kim har imidlertid vært gift med Jimmy Doherty (Eddie Cibrian), og følelsene for ham er ikke helt sluknet ennå. Doherty er en iherdig og dyktig brannmann, men desto mer lettsindig i privatlivet. Doherty har fått en ny kompanjong, den energiske og modige Alex Taylor (Amy Carlson).

Politiet i 55. distrikt har heller ikke rolige dager. Maurice ”Bosco” Boscorelli (Jason Wiles) er en tøffing, men hans bestrebelser på å kunne kalle seg ”supercop” irriterer hans partner Faith Yokas (Molly Price), mor til to barn og ulykkelig gift. Boscos måte å håndheve loven på kolliderer med veteranen John ”Sully” Sullivans (Skip Sudduth) oppfatning av politiyrket. Sully er dessuten lite begeistret for sin nye og urutinerte partner Ty Davis (Coby Bell), sønn av Sullys forhenværende kompanjong som ble drept i tjeneste.

Amerikansk action/dramaserie
Originaltittel: Third Watch
Produksjonsselskap: John Wells Productions i samarbeid med Warner Bros. Television.
Produsenter: John Wells og Christopher Chulack
I rollene: Michael Beach, Antony Ruivivar, Kim Raver, Bobby Cannavale, Eddie Cibrian, Amy Carlson, Jason Wiles, Molly Price, Skip Sudduth, Coby Bell
Pressekontakt: Hilde Ljøen(tlf. 23 04 72 36)

LENKER
  • Les mer: NBCs sider