Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 fredag 16. april 2004 kl 23.15 Millionloddet

Nye intriger

Familien Braithwaite har blitt litt større siden sist. Nå er baby Katie også en del av den sprø gjengen (Foto: ITV)
Familien Braithwaite har blitt litt større siden sist. Nå er baby Katie også en del av den sprø gjengen (Foto: ITV)
Alison er nå den nybakte mamma til lille Katie, men familiesituasjonen ellers er ikke helt som hun kunne ha ønsket seg. Det ser ikke ut til at den nye verdensborgeren klarer å roe ned sine slektninger med det første.

Alison planlegger en rolig og vennligsinnet skilsmisse med David, men bitterheten kommer snart fram da hans gamle flamme Elaine dukker opp.

Upopulær kjæreste
Samtidig har konflikten tilspisset seg mellom mor og eldste datter. Virginia har til Alisons store frustrasjon flyttet sammen med Megan, og de to planlegger å gifte seg.

Paret får snart selskap av Sarah som har innsett at Daniel kanskje ikke er drømmemannen likevel.

Om serien
Familien Braithwaite er endelig tilbake på skjermen igjen med sine gleder og sorger. Utover våren viser NRK1 nye episoder om den ordinære forstadsfamilien som plutselig ble millionærer.

I første runde av "Millionloddet" vant husmoren Alison Braithwaite 38 millioner pund i et lotteri. Hun bestemte seg for å holde lotterigevinsten hemmelig for alle, også familien, og startet et firma for å hjelpe dårlig stilte mennesker.

Hemmeligheten ble til slutt avslørt, og familien på fem flyttet til en stor villa hvor de begynte å leve livet som millionærer.

Når vi nå møter dem igjen, står utfordringene fortsatt i kø. Eldste datter Virginia har stadig
kjærlighetsproblemer, mellomste datter Sarah har en liten sønn og et noe ustabilt forhold til menn, og yngste datter Charlotte føler seg oversett av resten av familien.

Alison og David har hatt litt for mange utfordringer i det siste, og nå skal de skilles. Samtidig må de leve med at Alison har født en baby som har Davids bror Graham til pappa.

Britisk dramaserie fra YTV
Sesong 4
Originaltittel: At home with the Braithwaites
I rollene: Amanda Redman, Peter Davidson, Sarah Smart, Sarah Churm og Keeley Fawcett
Pressekontakt:
Elisabeth Burø, tlf: 23 04 98 32/93 04 66 97