Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK3 torsdag 27. august 2009 kl 21.05 Peep show

På ville frierføtter

De to romkameratene Mark (David Mitchell) og Jeremy (Robert Webb) har ingenting til felles bortsett fra at de deler en leilighet og lever et liv som er alt annet enn normalt. (Foto: Objective Productions Ltd)
De to romkameratene Mark (David Mitchell) og Jeremy (Robert Webb) har ingenting til felles bortsett fra at de deler en leilighet og lever et liv som er alt annet enn normalt. (Foto: Objective Productions Ltd)
Mark er bekymret for avstandsforholdet sitt med Sophie. Han føler at de er i ferd med å skli fra hverandre. I frykt for å miste henne bestemmer han seg for å fri.

I romantikkens ånd har Mark bestilt rom på et landlig hotell, og alt er klart for en kjærlighetshelg med Sophie. Men stemningen mellom de to turtelduene er ikke på topp, og Mark får et svare strev med å slippe det store spørsmålet innimellom all kranglingen.

Jeremy har også lagt planer for helgen, og drar til det samme hotellet hvor Mark og hans utkårede er. Med seg har han Super Hans, som har tenkt å bruke helgen til avrusning. På kvelden går Jeremy og Mark seg vill, og det eneste de har å spise er en sjokoladeplate. Vil de klare å finne veien tilbake til hotellet, og vil Mark noensinne få fridd til Sophie?

Om serien
De ulike romkameratene Jeremy og Mark har ingenting til felles bortsett fra at de deler en leilighet og lever et liv som er alt annet enn normalt. Kaos råder når paret strever med å takle dagliglivet. Problemløsing er definitivt ikke deres styrke, noe som gjør livet i det lille kollektivet svært komplisert.

Guttene strever med alt hverdagslivet har å by på. For i tillegg til å finne svar på både livet og kjærligheten, trenger de også hjelp til å finne ut hvilken DVD-film de skal se, hva slags dop de skal ta eller hvordan de kan finne hverandres pornosamlinger.

Britisk humorserie i seks deler, sesong 3
Produsert av: Objective Productions Ltd for Channel 4
Med Robert Webb og David Mitchell.
Pressekontakt: Silje Marie Lien, 23 04 41 01/ 975 25 287
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf 815 65 900