Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 mandag 31. mars 2003 kl 22.30 Absolutt fabelaktig

Teaterspire i familien

Saffy (Julia Sawaiha, nederst t.h.) setter opp et teaterstykke om sitt liv. (Foto: BBC)
Saffy (Julia Sawaiha, nederst t.h.) setter opp et teaterstykke om sitt liv. (Foto: BBC)
Saffy har mildt sagt hatt en noe uortodoks oppvekst. I stedet for å bli tatt vare på av sin mor, har hun stadig måttet tre støttende til når Eddy har rotet seg borti tull.

Saffys første teaterstykke er nå ferdig, og hun har gitt det tittelen "Selv-voksende blomst". Det omhandler livet hennes og skal settes opp på det lokale teateret. I panikk for at dette stykket skal sette henne i forlegenhet, gjør Eddy alt for å få oppsetningen avlyst.

På premieren dukker både Saffys far og Eddys første ektemann opp.Det er mange overraskelser i vente for alle sammen – spesielt for mor…

Om serien
Det er klart for fjerde serie med "Absolutt fabelaktig", og enkelte ting forandrer seg aldri - ingen Eddy og Patsy uten "Bolly" og "Stoli"! Bollinger Champagne og Stolichnaya vodka er selve livskilden for de to sprø damene i "Absolutt fabelaktig".

I disse nye episodene har den alltid like trendbevisste Edina Monsoon, eller Eddy, flyttet sine forretningsinteresser fra PR og moter til tv-produksjon. Samtidig har Patsy Stone av uforklarlige årsaker klart å blitt forfremmet til sjefsredaktør i motebladet, til tross for sin hang til å hengi seg til kunstige stimuli. Saffy, Eddys datter, prøver stadig å flytte ut, mens moren til Eddy har begynt med salsadansing og uhemmet internett-shopping.

Britisk komiserie
Absolutely Fabulous, serie 4
Produksjon: British Broadcasting Corporation BBC Worldwide
Regi: Bob Spiers
Manus og idé: Jennifer Saunders
I rollene: Jennifer Saunders (Edina), Joanna Lumley (Patsy), Julia Sawaiha (Saffy), June Whitfield (mor), Jane Horrocks (Bubble)
Pressekontakt: Sidsel Aarsnes Linden, 23 04 98 41/909 55 364