Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 torsdag 27. september 2001 kl 20.55 På banen

Livet går videre på Castlefield Blues

Jentene på Castefield Blues møter du i
Jentene på Castefield Blues møter du i "På banen". (Foto: BBC)
Etter alt oppstyret i forbindelse med Shazza og Lukes bryllup, begynner livet å komme i normalt gjenge igjen i Castlefield og på byens damefotballag. I kveldens episode får Rita vite om hun har stått til eksamen, og det betyr mye for henne etter bruddet med John.

Selv er hun sikker på at hun ikke kommer til å bestå eksamen i fysioterapi. Hva hun ikke vet, er at John har vært hos sin advokat og at skilsmissepapirene er på vei til henne i posten. Hun er nå alene med datteren og sønnen, og ser for seg at faren John før eller siden kommer til å flytte sammen med dem igjen.

Trenerkonflikt
Som ventelig er, blir det knuffing mellom den forsmådde Scott og hans eks-kjæreste Shazza på første trening etter at hun har giftet seg med Luke.

Ryans fetter Jason gjør inntrykk på lagets beste spiller Jo, da hun treffer ham utenfor huset til familien Pratt. Jason forteller senere til fetteren sin at han virkelig liker Jo, og denne ber ham holde kjeft om biltyveriet.

Rundbrenneren Rick
På puben forteller Rick til Mickey at Diane kastet ham ut på grunn av hans utroskap med henne, og Geraldine bekrefter at Diane har reist av gårde på ferie til Tenerife. Rundbrenneren Rick mener det er på høy tid at han og Mickey blir nærmere kjent igjen.

Om ”På banen”
Den britiske dramaserien om jentegjengen som elsker fotball – og kjærestene sine – fortsetter utover høsten i 13 nye episoder. Fotball, kjærlighet og intriger er fortsatt stikkord for jentenes dagligliv. De spiller på Yorkshire-laget Castlefield Blues og støtter hverandre i tykt og tynt,

Engelsk dramaserie (BBC1)
Originaltittel: Playing the field
I rollene: Bl.a. Lesley Sharp, Melanie Hill, Brigit Forsyth, John Nesbitt og John Thomson
Pressekontakt Steinar Dahl, tlf. 23 04 74 57

Bilde
Jentene på Castefield Blues møter du i ”På banen”. (Foto: BBC)