Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 16. oktober 2010 kl 20.25 De ukjente

Ordførerne vs heavyrockerne


Det blir rett og slett en kamp mellom menn i dress og gutter med langt hår og sminke i kveldens utgave av "De ukjente". Stian Barsnes-Simonsen er som vanlig programleder.

Rockeren fra TNT, Ronnie Le Tekrø har fått med seg Wig Wams Åge Steen Nilsen på laget. De skal kjempe mot to stramme menn i dress, nemlig Oslos ordfører Fabian Stang og den tidligere bergensordføreren Herman Friele.

Yrkene de skal plassere på riktig person, er: Yogainstruktør, trommeslager, kirketjener, skater, audiograf og helsesøster.

Om serien
Det er klart for en ny runde med den spenningsdrevne underholdningsserien "De ukjente". Stian Barsnes-Simonsen inviterer hver uke to kjendislag som kjemper tappert mot hverandre for å prøve å gjette hvilke yrker fem ukjente personer har. Lagene kjemper ikke så mye om heder og ære, det gjelder å unngå å bli "dømt" til vikartjeneste. Det tapende laget må ut og jobbe i et av de yrkene de bommet på. Og dette er garantert jobber disse menneskene IKKE er kvalifiserte til å utføre. Så utfallet får seerne se i neste program.


Egenprodusert underholdning (2010)
NRK Underholdningsavdelingen
Prosjektleder: Stig Karlsen
Programleder: Stian Barsnes-Simonsen
Pressekontakt: Sidsel Aarsnes Linden 23 04 98 41/ 909 55 364
Tv-seere bes kontakte Publikumsservice Publikumssevice, tlf: 815 65 900 Publikumssevice