Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 onsdag 12. desember 2012 kl 19.45 Teenage Boss

Streng økonomisjef


Familien hennes sier at Rebekka er den i familien som bruker aller mest penger.Hvordan skal det gå når hun skal forvalte hele familiens inntekt?

Rebekka bor på Sætre i Hurum. I følge moren og søsteren er det Rebekka som bruker mest penger i familien. Hun vil stadig ha nye klær og liker best å spise varm mat etter skoletid. Som økonomisjef har Rebekka en spareplan som gjør at hun styrer familien med hard hånd. Moren synes at Rebekka er kontrollfrik og familien går lei av halvtomt kjøleskap. Programleder og coach er Shahzad Rana.

Om serien
Seks norske ungdommer får nye økonomiske gleder og bekymringer når «Teenage Boss» er tilbake på skjermen med andre sesong.Vi møter tre gutter og tre jenter som alle får ansvar for familieøkonomien i en hel måned. Hva skjer når foreldrene gir fra seg både lønna og regningene?

Investor og gründer Shahzad Rana deler i år coachingjobben med Kristina Picard, og bistår ungdommene når de tar fatt på jobben med å fordele pengene slik tenåringene mener er riktig selv. Shahzad Rana er investor og gründer, Kristina Picard er tidligere økonomiredaktør på Dinside.no.

Egenproduksjon 2012
Prosjektleder: Randi Helland
Presseansvarlig : Sarah Jordanson Fauske , tlf: 41506747
TV- seere bes henvende seg til Publikumsservice