Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 tirsdag 12. april 2011 kl 20.15 Kjærlighetshagen

En takterrasse til begjær


Nygifte Storm og Nils bor på Majorstua i Oslo. Storm ønsker å gi sin kjære en fin bryllupsgave, nemlig en kjærlighetshage på takterrassen.

Da Storm og Nils møttes og forelsket seg, gjorde Nils det tidlig klart at han ikke var typen til å gifte seg. Stor var derfor gleden og overraskelsen da Nils fridde!

Nygifte som de er, vil Storm overraske med en spesiell bryllupsgave, en hage på takterrassen. Men den ligger over leiligheten i ellevte etasje og Storm aner ikke hvordan den skal kunne forvandles til en frodig oase.

Fin utfordring
Denne takterrassen byr ikke på noe stort problem for gartnerteamet Yvonne og Steven. De kommer med en svær kran og heiser opp både planter, plantekasser og spennende hagemøbler.

Yvonne har planlagt en stilig og smart takterrasse med både lounge og bar, og vil utnytte den sparsomme plassen med godt plasserte krukker og plantekasser. Storm blir overbegeistret, men er svært nervøs for hvordan Nils vil reagere når han kommer hjem.

Om serien
Utover våren følger vi ni par som av ulike grunner ønsker å overraske sin kjære med en vakker hage i gave. Programleder Phung Hang (kjent fra NRK Super) og gartnerteamet tar utfordringen på strak arm, og resultatet er rørende historier og nyttige hagetips.

Yvonne Dengin kjenner nok mange igjen fra "Forandring fryder i hagen" med Hilde Hummelvoll, og hun har også skrevet flere hagebøker.

Norsk hageprogram 2011
Produsert av: Storyteller
Produsent: Rune Obrestad
Pressekontakt: Sidsel Linden , tlf 23 04 98 41/909 55 364
TV-seere bes kontakte: Publikumsservice, tlf 815 65 900