Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 onsdag 18. juni 2003 kl 22.10 Hotellet

Nikolaj i dårlig selskap

Victor (Sigurd-Emil E. Roldborg t.h.) inviterer Nikolaj (Paw Henriksen t.v.) på en kjøretur. Underveis prøver han å overtale Nikolaj til en
Victor (Sigurd-Emil E. Roldborg t.h.) inviterer Nikolaj (Paw Henriksen t.v.) på en kjøretur. Underveis prøver han å overtale Nikolaj til en "jobb" (Foto: Ole Kragh-Jacobsen/DRTV2)
Jimmys venn, Victor, er etter hvert blitt en fast gjest i baren, og en dag inviterer han Nikolaj på en kjøretur i sin Mercedes. Victor prøver å overtale Nikolaj til å ta en "jobb".

Det er isfront mellom Jimmy og Julie etter at han fortalte henne om sin fortid.

På hotellet er det legekonferanse, og Maria betror seg til en av legene. Senere viser det seg at legen ikke står på listen over konferansedeltakerne.

Om serien
"Hotellet" har hatt stor suksess i Danmark, og nå får også NRKs seere gleden av denne danske dramaserien som foregår på Hotel Faber, et eksklusivt hotell i en større dansk provinsby.

Vi møter hotellets eiere, Alice og Erik Faber (som begår selvmord i første episode), deres tre voksne barn, Adam, Julie og Nikolaj, og de ansatte: resepsjonistene Maria og Louise, kjøkkensjefen Lasse, kokken Jimmy, servitøren Anette, stuepiken Aminah og vaktmesteren John. Hvert avsnitt er historier om hotellets folk, gjester eller andre med forbindelse til hotellet.

Hotel Faber, som har vært i familiens eie gjennom generasjoner, er bygget på ruinene etter et gammelt kloster. Det er et mystisk hotell, som reagerer på forskjellig vis hvis noen truer det eller familien Faber.

Medvirkende:
Alice Faber: Kirsten Olesen
Erik Faber: Peter Schrøder
Adam Faber: Martin Hestbæk
Julie Faber: Trine Appel
Nikolaj Faber: Paw Henriksen
Maria Faber: Anne-Grethe Bjarup-Riis
Ellers medvirker: Bjarne Henriksen, Baard Owe, Sarah Boberg, Søren Byder, Lene Maria Christensen, Jamilie Massalkhi Rudolf og Claus Bue

Dansk dramaserie
Regi: Morten Arnfred og Morten Giese
Pressekontakt: Inger Larsen, tlf: 23 04 74 83