Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 torsdag 27. oktober 2005 kl 20.05 Livet med Larkins

Tvillingene får skoleproblemer

De hjemmekjære medlemmene av Larkinfamilien får et uventet problem å bakse med i kveldens episode. Det har seg nemlig slik at tvillingene har gjort seg umulige på skolen. Rektor vil ha dem ut, og han anbefaler Pop og Ma å få dem sendt til en internatskole!

Mens Primrose raskt nærmer seg sin 16-årsdag og desperat håper å bli behandlet som en voksen, dukker en beiler opp i
horisonten. Denne Tony holder seg stadig i nærheten av Larkins hus og vil nok etter hvert gjøre sine hoser grønne.

Paret Mariette og Charley skaffer seg litt kontanter ved hjelp av ren og skjær arbeidsvilje. Blant annet har Charley
tilbudt sine tjenester for den lokale ølbrygger, og der finner han en del interessante tall i bøkene!

Om serien
Livet med Larkins (Darling Buds of May) er basert på bøkene til H.E. Bates, og er spilt inn i England og Frankrike. Serien ble første gang sendt i 1991, og ble en voldsom suksess både her hjemme og i England.

Livet med Larkins ble også gjennombruddet for smellvakre Catherine Zeta Jones, som nå er en av Hollywoods største stjerner og er gift med Michael Douglas. Hun var 22 år da serien ble spilt inn og har rollen som eldstedatteren Mariette.

Serien tar oss med til året 1958, og livet er bare fryd og gammen hos familien Larkin. Familieoverhodet Pop Larkin har et hjerte av gull, men tar gjerne de rareste snarveier for å tjene noen slanter. Han er glad i mat, særlig ketchup, og han heller ned sterke cocktails med største fornøyelse.

Ma er den husmoderlige kraft som med all sin frodighet holder minimal orden i kaoset. Det vil si, orden er og blir en sterk overdrivelse i den familien. Paret har seks barn i alt.

Programmet er sendt tidligere.

Britisk dramaserie 1991
Originaltittel: Darling Buds of May (serie 2)
Produsert av: Yorkshire Television
Med David Jason, Pam Ferris, Catherine Zeta Jones, Philip Franks, Rachel Bell, Moray Watson, Julie Davies, Christina Giles, Katherine Giles, Stephanie Ralph, Ian Tucker.
Pressekontakt: Hilde Ljøen, tlf. 23 04 72 36