Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 mandag 22. februar 1999 kl 19.35 Veronicas verden

Veronicas verden (t)

NRK2 mandag 22. februar kl 19.35
Veronicas verden (6:22)

Delt hundeomsorg
Både Ronnie og Bryce ønsker å overta foreldreretten til den eldgamle hunden Buddy. Men for å unngå en opprivende strid, blir de enige om delt omsorg.
Så støter Veronica på en mann som påstår at han er assistenten til den arbeidsledige Bryce. Han kommer med opplysninger som får Veronica til å angre på at hun har gått med på ordningen med Buddy.
Samtidig oppstår det faglig uenighet mellom Veronica og Leo. Hun ønsker å bruke en gravid modell, Suzanne, på forsiden av deres nye undertøyskatalog. Leo synes det er en avskyelig idé, mens Perry er vilt begeistret.

Om \"Veronicas verden\"
Kirstie Alley, superstjerne fra serier som \"Cheers\" og \"Nord og sør\", spiller hovedrollen i denne amerikanske komiserien.
Den dyktige, men sårbare forretningskvinnen Veronica \"Ronnie\" Chase er kjent som \"romantikkens dronning\". Den tidligere fotomodellen er blitt rik og berømt gjennom sitt forretningsimperium \"Veronicas verden\". Her selges lekkert dameundertøy, eksotiske oljer og bøker og videoer om veien til et lykkelig ekteskap og spennende kjærlighetsliv.
På privatfronten er Veronicas liv slett ikke så rosenrødt. Hennes mann Bryce (Christopher McDonald) er nemlig notorisk utro.
Persongalleriet i \"Veronicas verden\" består ellers av de ansatte i selskapet. PR-sjefen Perry (Dan Cortese) fabrikkerer historier til pressen på løpende bånd. Olive (Kathy Najimy) er markedsføringssjef og Veronicas beste venninne. Pat (Robert Prosky) er bedriftens trofaste sjåfør og dessuten Veronicas far. Den seksuelt ambivalente Josh (Wallace Langham) er Veronicas assistent, mens kontoret bestyres av den blide Leo (Daryl \"Chill\" Mitchell).
NRK2 mandag kl 19.35
Tidligere sendt NRK1 20.5.98

Amerikansk komiserie
Originaltittel: Veronica\'s Closet
Regi: Robert Berlinger, James Burrows og Lee Shallat Chemel
Produksjon: Bright/Kauffman/Crane og Warner Bros. for NBC (1997)
Med Kirstie Alley, Dan Cortese, Kathy Najimy, Wallace Langham, Robert Prosky, Daryll \"Chill\" Mitchell og Christopher McDonald
Pressekontakt Fjernsynets informasjonsavdeling: Helene Amlie, 23 04 77 51