Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 5. november 2005 kl 19.55 Hvilket liv!

Susan er overarbeidet

Martha (Vicki Pepperdine) er den perfekte husmor, og sørger for at Susan (Zoë Wanamaker) føler seg som verdens største sjuske. (Foto: BBC)
Martha (Vicki Pepperdine) er den perfekte husmor, og sørger for at Susan (Zoë Wanamaker) føler seg som verdens største sjuske. (Foto: BBC)
Ja, hvem skulle ikke ønske seg en rengjøringshjelp i huset? Susan forlanger å få en, og snart er den perfekte og effektive Martha på plass. Det er bare det at Susan syns hun er litt for perfekt og litt for effektiv – hun føler seg helt mislykket i forhold til Martha.

For å unngå en pinlig konfrontasjon overtaler Susan Ben til å gi Martha sparken. I mellomtiden leser Abi alt hun kommer over. Hun skal nemlig på et intervju om en jobb i universitetsbiblioteket og tror at en økning i ordforrådet vil hjelpe. Michael har fått en ny kjæreste som er gal etter fotball. Ben er naturligvis overlykkelig. Ikke bare har sønnen fått seg kjæreste, han må også lære seg mer om Bens elskede sport.

Joda, Ben gir Martha sparken, men han bærer på en uskikkelig hemmelighet. Han har nemlig ansatt henne på tannlegekontoret. Spørsmålet er bare hva Susan vil foreta seg når hun finner det ut.

Om serien
Ben Harper (Robert Lindsay) er tannlege, og mener fra tid til annen at det å leve i en moderne familie er like morsomt som å trekke ut tenner på folk.. Kona Susan (Zoë Wanamaker) er både rappkjeftet og temperamentsfull og barna Nick (Kris Marshall), Janey (Daniela Denby-Ashe) og Michael (Gabriel Thomson) sørger for liv og røre på hjemmefronten.

I sesong 5 er Nick flyttet hjemmefra og Janey kommer tilbake fra universitetet med den lille sønnen Kenzo. Yngstemann Michael bor fortsatt hjemme. Abi (Siobhan Hayes), som er en slektning av Ben, bor også hjemme hos Harpers. Roger (Kieron Self) er en kollega av Ben på tannlegekontoret. Han har et godt øye til Abi.

Britisk komiserie (2004)
Originaltittel: "My Family", sesong 5
Produsert av BBC
Med Robert Lindsay, Zoë Wanamaker, Kris Marshall, Gabriel Thomson, Daniela Denby-Ashe, Siobhan Hayes og Vicki Pepperdine
Pressekontakt: Inger Larsen, tlf: 23 04 74 83 / 98 87 50 78