Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 onsdag 19. april 2006 kl 21.45 Sporløst forsvunnet

Forsvunnet i flammene

Sporløst forsvunnet: I kveld må etterforskningsteamet til Jack Malone lete etter en forsvunnet brannmann. (Foto: CBS Worldwide Inc.)
Sporløst forsvunnet: I kveld må etterforskningsteamet til Jack Malone lete etter en forsvunnet brannmann. (Foto: CBS Worldwide Inc.)
En brannmann blir sporløst borte etter å ha reddet to kolleger ut av et flammehav. Jack Malone og teamet hans må undersøke hvilke beveggrunner som ligger bak den mystiske forsvinningen.

Scott Marshall, en dedikert og respektert brannmann, utfører en heltedåd da han redder to kolleger ut av en overtent bygning. Men da Marshall i etterkant forsvinner sporløst, får etterforskerne et svare strev med å finne sannheten blant hans kolleger.

Marshalls kone kan informere agentene om at ektemannen vurderte å slutte i brannvesenet – en opplysning som får Jack til å innse at noe eller noen må ha hatt en innvirkning på brannen i forkant av Marshalls forsvinning.

Da branninspektørene finner et apparat som kan brukes til å antenne brann på åstedet, mistenker Jack at brannen kan ha vært påsatt. Dermed må de finne ut hvem som muligens vil dra nytte av hendelsen, og av Marshalls eventuelle forsvinning.

Om serien:
I "Sporløst forsvunnet" ("Without a Trace"), følger vi en gruppe spesialetterforskere i FBI som arbeider med å spore opp savnede personer.

Hver episode byr på en avsluttet historie der etterforskningsgruppen forsøker å finne ut om personen har blitt bortført, drept, tatt sitt eget liv eller forsvunnet frivillig. I arbeidet følger de én hovedregel - å lære offeret å kjenne.

Anthony LaPaglia spiller den tøffe, men også medfølende etterforskningslederen
Jack Malone som er sjef for et team på fire medarbeidere. Kvinnene på laget er den vakre og uredde Samantha Spade (Poppy Montgomery) og hennes jordnære kollega Vivian Johnson (Marianne Jean-Baptiste). Danny Taylor (Enrique Murciano) er en lidenskapelig type, samtidig som han nødig utleverer sitt privatliv. Martin Fitzgerald (Eric Close) var ny i teamet i første sesong av serien. Han besto prøven, men har mye igjen å lære.

Første sesong av "Sporløst forsvunnet" ble sendt på NRK1 høsten 2004/våren 2005.

Amerikansk krimserie (2002)
Originaltittel: Without a Trace
Episode 8, sesong 2: Trip Box
I rollene: Anthony LaPaglia (Jack Malone), Poppy Montgomery (Samantha Spade), Marianne Jean-Baptiste (Vivian Johnson), Enrique Murciano (Danny Taylor) og Eric Close (Martin Fitzgerald)
Produsert av Jerry Bruckheimer Television i samarbeid med Warner Bros. og CBS
Pressekontakt: Marianne Vinje, 23 04 99 18/988 588 80LENKER
  • Hjemmeside: 
  • Les mer: