Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 tirsdag 12. desember 2006 kl 21.25 Den tredje vakten

Radioaktivt i New York City

Avdelingssjef Cruz og føderal agent Rice leter i panikk etter en radioaktiv kilde. Og Carlos sliter med kjærlighetskvaler.

I forrige episode av "Tredje vakten" gikk en bombe av på en kafé i New York. Bombemannen er nå brakt inn til 55. politidistrikt. Det er da alarmen går på alvor, og hele politistasjonen blir evakuert. Årsaken er at bombemannen viser seg å ha altfor høy radioaktiv stråling.

Dette bringer Cruz og Rice ut på desperat leting etter folk som kan være bombemannens medsammensvorne ute på byen. De er også på jakt etter et materiale som kan gjøre byen om til en permanent dødelig sone.

Bosco og Carlos
På sykehuset der Bosco har hatt besøk av sin kollega Yokas, får han vite at han kan reise hjem.

Den impulsive Carlos på ambulanseteamet har en tid angret at han innledet et forhold til førstehjelperen Levine. Men nå skjer det noe som får ham til å ombestemme seg.

Mer om serien
I det intense actiondramaet fra New York følger vi en gruppe uredde og engasjerte kvinner og menn fra ambulansetjeneste, brannvesen og politi, både på jobb og i privatlivet. De har ingen normal arbeidsdag – fra klokken 15.00 til langt på natt jobber den tredje vakten utrettelig for å redde menneskeliv.

Sterke navn står bak "Den tredje vakten": hovedproducere er Christopher Chulack ("Akutten"), John Wells (bl.a "Akutten" og "Presidenten"), Edward Allen Bernero ("NYPD Blue") og Brooke Kennedy ("Miami Vice").

Amerikansk dramaserie (2004)
Originaltittel: Third Watch (Season 6)
Kveldens episode: The Other "L" Word
Produsert av: Warner Bros. USA
Med: Molly Price (Faith Yokas), Coby Bell (Ty Davis Jr.), Nia Long (Sasha Monroe), Anthony Ruivivar (Carlos Nieto), Skipp Sudduth (John "Sully" Sullivan), Tia Texada (Maritza Cruz), Jason Wiles (Maurice "Bosco" Boscorelli), Cara Buono (Grace Foster), Josh Stewart (Brendan Finney) og Bonnie Dennison (Emily Yokas)
Pressekontakt: Steinar Dahl, tlf. 23 04 74 57
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf. 815 65 900, mail: info@nrk.no


LENKER
  • Les mer