Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 mandag 5. juli 2004 kl 20.00 Taxi, taxi

Vil hun finne morderen?

Vil etterforsker Ann Holt (Kjersti Berge) klare å få èn lys ide i løpet av serien? (NRK-foto: Ole Kaland)
Vil etterforsker Ann Holt (Kjersti Berge) klare å få èn lys ide i løpet av serien? (NRK-foto: Ole Kaland)
Overinkassosjefen er død, og ryktene svirrer i Bergen. Vil mordgåten noen gang bli løst? Og vil etterforsker Ann Holt klare å legge sammen to og to, uten kalkulator?

En død overinkassosjef i et bagasjerom. Mer skal det ikke til før ryktene svirrer.

Ble han kvalt av en gjeldstynget Brann-supporter som vil sverte Rosenborg? Eller kanskje det var fru Trengereid som ble desperat? Og hva med den eksentriske kunstneren med de lange, lyse lokkene? Er hun virkelig så uskyldig som hun gir inntrykk av å være?

Hvem var den mystiske trønderen som tilbrakte natten sammen med vaskedamen Jeanette? Kanskje Jeanette nå endelig kan bli kjendis, og fortelle om sin natt med morderen…

Om serien
I sommer blir det gjensyn med "Taxi, taxi", en krimserie på åtte episoder med Elisabeth Moberg, Marit Voldsæter og Kjersti Berge i alle rollene.

Men dette er selvsagt ingen vanlig krim. Humor er fremdeles det bærende elementet, og vi møter igjen mange av de kjente, og kjære figurene til trioen, som for eksempel taxisjåførene. Det dukker selvsagt også opp nye, hysteriske karakterer.

"Kvinner på randen" har hatt suksess både på scenen og på tv, og anmelderne har nesten sloss om å komme opp med de mest smigrende superlativene om bergenstrioen.


NRK Underholdning
Egenproduksjon
I rollene: Elisabeth Moberg, Marit Voldsæter og Kjersti Berge
Prosjektleder: Hasse Lindmo, 23 04 26 86/ 90 85 11 80
Pressekontakt: Frøydis Haug, 23 04 99 18 / 98 48 02 78