Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 tirsdag 25. november 2003 kl 20.35 Våre små hemmeligheter

Kjærligheten – en balansegang

Evan (Samuel Johnson) er lykkelig den dagen boken hans,
Evan (Samuel Johnson) er lykkelig den dagen boken hans, "Fitzroy Street Kisses", skal lanseres (Foto: Southern Star)
Rex gjør det slutt med Alex, noe som kommer som et stort og uventet sjokk for Alex. I de følelsesmessige tumultene som følger, oppdager Alex at Rex har hatt et tidligere forhold til legekollegaen Jennifer. Når hun ser Jennifer og Rex på jobb sammen, kan hun ikke la være å konfrontere dem med dette, og gjør alt mye verre.

Sannhetens øyeblikk nærmer seg for Evan. Boken hans, "Fitzroy Street Kisses", skal lanseres og det er noe han vil dele med alle vennene sine – med Alex mest av alt. Men Alex har tankene sine helt andre steder, og ser ikke Evans skuffelse når hun forlater lanseringsmøtet før det er slutt.

Miranda har bestemt seg for å bli med Will på en rundtur i Australia. Will er overlykkelig, selv om ikke Richie er like fornøyd. Jason savner babysønnen Angus, selv om det betyr at han nå får sove om natten. Gabrielle undersøker påstander om mobbing på et bilverksted, men ender opp med å skade alle sammen – seg selv inkludert.

Om serien
Komedie og dramatikk går hånd i hånd i denne dramaserien som har vakt enorm interesse i produksjonslandet Australia. Vi møter en gjeng i tjueårene som bor i samme leiegård i Melbourne. Deres liv dreier seg for det meste kjærlighet, sex, vennskap og suksess.

Evan og Alex deler leilighet. Evan vil gjerne være forfatter, men har foreløpig ikke lykkes særlig godt. Han bruker mye av tiden på å sjekke damer. Alex gjør det ganske godt som lege, men på kjærlighetsfronten er det ingen suksess. Evan og Alex har imidlertid følt at det er noe mellom dem.

Richie og Miranda var tidligere kjærester, men etter at Richie "kom ut av skapet" som homofil, er det slutt mellom dem. Richie deler leilighet med Simon, og gjør karriere som såpestjerne på tv. Den siste beboeren i leiligheten er Will, en fraskilt mann som opplevde at kjæresten Sam brått omkom i en bilulykke.

Jason og Gabrielle var et par, men forholdet var dårlig. Jason møter en annen kvinne, Caitlin, som blir gravid. Jason og Caitlin ser ut til å finne lykken sammen.

Australsk dramaserie
Originaltittel: "The Secret Life of Us"
Produksjon: Southern Star
I rollene: Samuel Johnson (Evan), Claudia Karvan (Alex), Deborah Mailman (Kelly), Abie Tucker (Miranda), Spencer McLaren (Richie), Joel Edgerton (Will), Sibylla Budd (Gabrielle), Damian de Montemas (Jason), David Tredinnick (Simon
Regi: Cate Shortland, Stuart McDonald, Kate Dennis, Daniel Nettheim
Pressekontakt: Inger Larsen, tlf: 23 04 74 83